ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Xιου Χέφνερ: Από ιδιοκτήτης, ένας ένοικος πλέον στην έπαυλη του Playboy για ένα εκατομ. δολάρια

Xιου Χέφνερ: Από ιδιοκτήτης, ένας ένοικος πλέον στην έπαυλη του Playboy για ένα εκατομ. δολάρια
Instagram/ Hughhefner

Ολοκληρώθηκε και νόμιμα πλέον η αλλαγή στην ιδιοκτησία. Πλέον η περιώνυμη έπαυλη Playboy Mansion πέρασε και τυπικά στα χέρια του ελληνικής καταγωγής μεγιστάνα Daren Metropoulos.

Η έπαυλη του Χιου Χέφνερ, ιδρυτή του Playboy, αλλάζει πλέον και επίσημα σελίδα στην ιστορία της ωστόσο ο Χιου Χέφνερ δεν θα χάσει την ερωτική φωλιά του. Μόνη αλλαγή; Το ενοίκιο που θα πρέπει να πληρώνει μέχρι το τέλος της ζωής του στον Έλληνα επιχειρηματία. Ο Daren Metropoulos απαιτεί ένα εκατομμύριο δολάρια τον χρόνο από τον άντρα που επινόησε την αυτοκρατορία της light φαντασίωσης.

Ο Ντάρεν Μητρόπουλος πλήρωσε 100 εκατ. δολάρια για την έπαυλη, εξαγοράζοντας το ακίνητο που χτίστηκε το 1922 στο μισό της αξίας της που κάποτε υπολογιζόταν στα 200 εκατ. δολάρια.

https://www.instagram.com/p/p

Ο Χιου Χέφνερ είχε αγοράσει την έπαυλη το 1971 για 1,05 εκατ. δολάρια και έκτοτε είχε κάνει αυτό το ιστορικό κτίσμα σε ένα ερωτική καταφύγιο που έκρυψε πολλά σκάνδαλα μέσα στα 22 δωμάτια του.

https://www.instagram.com/p/p

Λίγο καιρό πριν οι New York Times έκαναν μια ανάλυση του φαινομένου που έχει ελληνικές ρίζες και ονομάζεται Daren Metropoulos.

https://www.instagram.com/p/p

“Αν ο κύριος Μetropoulos, ο οποίος είναι ανύπαντρος και δεν έχει κάνει παιδιά, είναι όσο κανονικό ισχυρίζονται όλοι και προτιμάει να περνάει ένα βράδυ με φίλους από το Chateau Marmont και παρ' όλ' αυτά εξακολουθεί να έχει μια απείθαρχη δημόσια εικόνα τότε ίσως είναι ο ιδανικός άνθρωπος για το Playboy Mansion” ανέφερε ο Brooks Barnes.

https://www.instagram.com/p/p

“Ποια είναι τα ενδιαφέροντα του; Ο αθλητισμός; Οι τέχνες; Τα ταξίδια; Κανείς δεν φαινόταν να γνωρίζει. Μια εκπρόσωπος της οικογένειας Metropoulos μου επιβεβαίωσε ότι ο κ. Metropoulos μεγάλωσε στο Greenwich του Κοννέκτικατ και δεν αποφοίτησε ποτέ από το κολέγιο. Τη δεύτερη μόλις χρονιά φοίτησης του τα παράτησε για να εργαστεί δίπλα από τον πατέρα του” συμπληρώνει για τον μυστηριώδη Έλληνα επιχειρηματία ανατρέποντας όσα πίστευαν πολλοί.

https://www.instagram.com/p/p

Όταν οι περισσότεροι θεωρούσαν ότι ο νέος ιδιοκτήτης της έπαυλης των οργίων είναι ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο που θέλει να συνεχίσει την παράδοση των ξέφρενων πάρτι εκείνος εμφανίζεται ένας επιχειρηματίας με αρχές και όραμα για την εφημερίδα.

https://www.instagram.com/p/p

'Ενας άντρας που θέλει να καθαρίσει την εμβληματική αυτή κατοικία από καταγγελίες για παρενοχλήσεις και σκάνδαλα πνιγμένα στα ναρκωτικά, το σεξ και το αλκοόλ.

Η σκοτεινή ιστορία της έπαυλης

Σύμφωνα με αναρίθμητους αστικούς μύθους, εδώ ήταν το καταφύγιο για τις ερωτικές περιπτύξεις διασήμων που ήθελαν να πειραματιστούν με το σεξ με εξασφαλισμένη ανωνυμία επάνω σε εξαιρετικά καλλίπυγες καλλονές.

Εδώ ο Έλβις είχε κοιμηθεί με οκτώ Playmates ταυτόχρονα στην έπαυλη και στις δώδεκα κρεβατοκάμαρες της ο ΝτιΚάπριο έχει οργιάσει και ο Τζον Λένον έκαψε, κατά λάθος με το τσιγάρο του, έναν πίνακα του Ματίς.

Εδώ δύο γυναίκες κατηγορούν ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον πρώην τηλεοπτικό σταρ και φίλο του Χέφνερ Μπιλ Κόσμπι.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ