Μαράια Κάρεϊ: Γιόρτασε το Πάσχα μαζί με τα δίδυμα παιδιά της – Οι φωτογραφίες της στο Instagram
Με λαγούς και πασχαλινά καλάθια γιόρτασε η Μαράια Κάρεϊ το Πάσχα μαζί με τα 13χρονα δίδυμα παιδιά της, Μορόκαν και Μονρόε.
Τη Δευτέρα 21 Απριλίου, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram.
Η 56χρονη σταρ και μητέρα αστειεύτηκε με δημοσίευση της:
«Το μεγαλύτερο δώρο του να είσαι μαμά είναι η ικανότητα να πείθεις τα έφηβα παιδιά σου να συμμετέχουν στις πασχαλινές δραστηριότητες!»
Σε μία από τις φωτογραφίες, τα δίδυμα κρατούν τα πασχαλινά τους καλαθάκια δίπλα στον λαγό του Πάσχα με την ίδια την Κάρεϊ, να χαμογελά πλατιά κρατώντας ένα ροζ καλαθάκι.

Σε άλλη φωτογραφία, τα δίδυμα ανοίγουν τα καλαθάκια τους και εξερευνούν τα δώρα και τις λιχουδιές που έλαβαν.

Υπάρχουν επίσης φωτογραφίες της Κάρεϊ με τον λαγό του Πάσχα, τόσο στην είσοδο του σπιτιού της όσο και στον δρόμο, καθώς και μία σόλο φωτογραφία της τραγουδίστριας με ροζ ασορτί σύνολο, γούνινες παντόφλες και εντυπωσιακά γυαλιά Gucci.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Γεια σας κυρία Κάρεϊ...» - Όταν η Μαράια εισέβαλε στο δωμάτιο του γιου της ενώ αυτός έπαιζε online
All I Want for Christmas Is You: Αναμένεται να έχει την καλύτερη επίδοση στην ιστορία του Billboard
Μαράια Κάρεϊ: Ο καυγάς στην συναυλία της τραγουδίστριας στο Μιζούρι
Συντάξεις κύριες και επικουρικές Ιανουαρίου: Πότε θα καταβληθούν
05:00
Στα 18,5 λεπτά ανά kWh η μέση τιμή σε πράσινα τιμολόγια τον Δεκέμβριο - Δείτε τις τιμές των παρόχων
04:00
IRIS: Υποχρεωτικό για όλες τις επιχειρήσεις - Διευκρινίσεις για τα όρια συναλλαγών
03:00
Έως πότε υποβάλλεται η τροποποιητική δήλωση για την επιστροφή ενοικίου
02:00