ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Κιμ Καρντάσιαν έφυγε, η Τζένιφερ Λόπεζ έρχεται. Η ανάρτηση που έριξε το Instagram

Η Κιμ Καρντάσιαν έφυγε, η Τζένιφερ Λόπεζ έρχεται. Η ανάρτηση που έριξε το Instagram

Ένα μήνυμα στον Κάπερ Σμαρτ που την πρόδωσε; Μια προσπάθεια της να γίνει το αντίπαλο δέος της Κιμ Καρντάσιαν -τουλάχιστον όσο απέχει από τα κοινωνικά δίκτυα; Όποιο και αν είναι το κίνητρο, η Τζένιφερ Λόπεζ χάρισε στο Instagram μια belfie για να ρίξει το διαδίκτυο και το κατάφερε.

Φορώντας ένα μαύρο κορμάκι η διάσημη τραγουδίστρια πόζαρε στο καθρέφτη του δωματίου της, ενώ είναι καθισμένη στο κρεβάτι της.

Αρκετοί έχουν υποθέσει ότι η έμπνευση πίσω από την ανάρτηση της 47χρονης Λατίνας είναι το αντίστοιχο πορτρέτο της Κιμ Καρντάσιαν μπροστά από τον καθρέφτη, το είδωλο της που είχε (στον καιρό του) ρίξει το Instagram.

https://www.instagram.com/p/p

Στα 47 της χρόνια η Τζένιφερ Λόπεζ, μητέρα, επιχειρηματίας, τραγουδίστρια, κινηματογραφική ηθοποιός, τηλεοπτική ηθοποιός, ελεύθερη και ωραία εξακολουθεί να είναι μία από τις πιο σέξι και εντυπωσιακές γυναίκες της παγκόσμιας σόουμπιζ.

https://www.instagram.com/p/p

Κάνοντας μια σέξι καμπάνια υπερ της γυναικείας χειραφέτησης η Τζένιφερ Λόπεζ που πρόσφατα εντυπωσιάσε σε συναυλία υπερ της Χίλαρι Κλίντον επιμένει με τα hashtags της να υπερασπίζεται την αυτοεκτίμηση που χρωστάνε οι γυναίκες στον εαυτό τους.

Το belfie της ημέρας (μια εκδοχή του selfie από πίσω βλ. behind) εκτιμήθηκε πολύ και από τα δύο φύλα.

https://www.instagram.com/p/p

Για την ιστορία, αυτή είναι (λένε) η έμπνευση πίσω από την ανάρτηση της JLo.

kim

ΔΗΜΟΦΙΛΗ