ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Trailer Park: Minions, Γιόχανσον, Γκόλντι Χον και B' Παγκόσμιος Πόλεμος

Trailer Park: Minions, Γιόχανσον, Γκόλντι Χον και B' Παγκόσμιος Πόλεμος

Από την κωμωδία στη δράση και την ακόμη περισσότερη κωμωδία των Minions, τα trailer που κάνουν το γύρο του διαδικτύου έχουν κάτι για τον καθένα.

Η Γκόλντι Χον και η Amy Schumer πρωταγωνιστούν στην κωμωδία δράσης "Snatched" και υποδύονται μητέρα και κόρη στις χειρότερες διακοπές της ζωής τους. Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε τα πρώτο trailer από το φιλμ, που αναμένεται να φθάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 12 Μαϊου 2017, δύο ημέρες πριν τη Γιορτή της Μητέρας.

Στο τρέιλερ, η Amy Schumer εμφανίζεται να την εγκαταλείπει ο φίλος της λίγο πριν το προγραμματισμένο ταξίδι τους στη Λατινική Αμερική και να πείθει τη μητέρα της, την οποία υποδύεται η Χον, να ταξιδέψει μαζί της.

Η Γκόλντι Χον εμφανίζεται πρώτη φορά σε ταινία από το 2002, όταν πρωταγωνίστησε στο "The Banger Sisters".

Η Σκάρλετ Γιόχανσον ως Major Motoko Kusanagi αποκαλύπτεται ακόμη περισσότερο στο νέο international trailer από την Paramount Pictures για το "Ghost in the Shell". Η ταινία βασίζεται στη διάσημη ομώνυμη σειρά manga της Kodansha Comics και τη σκηνοθετεί ο Rupert Sanders.

Ο Gru και τα Minions αντιμετωπίζουν την χειρότερη απειλή τους στην τρίτη περιπέτεια τους από τη Universal Pictures. Στο "Εγώ, ο Απαισιότατος 3" οι Minions και ο κύριος τους αντιμετωπίζουν τον Balthazar Bratt, που τον υποδύεται η φωνή του Cartman στο South Park δηλδή ο απίθανος κύριος Τρέι Πάρκερ.

Τέλος Ο Κρίστοφερ Νόλαν αποδεικνύει ότι ξέρει να γυρίζει πολεμικές ταινίες καλύτερα από όλους με το trailer του "Dunkirk" να μοιάζει επικό. Στην ταινία, η οποία τοποθετείται χρονικά στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και αφορά στην ιστορική Μάχη της Δουνκέρκης, πρωταγωνιστούν οι Tομ Χάρντι, Σίλιαν Μέρφι, Κένεθ Μπράνα και ο τραγουδιστής του διάσημου boyband One Direction, Χάρι Στάιλς που κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο αν και σε ένα πλάνο, πνίγεται...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ