ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σάκης Ρουβάς: Επενδύει στην πράσινη ενέργεια... πάνω σε τρακτέρ (vid)

Σάκης Ρουβάς: Επενδύει στην πράσινη ενέργεια... πάνω σε τρακτέρ (vid)

Με μια ανάρτηση του στα social media του ο 45χρονος σταρ της βιομηχανίας του θεάματος Σάκης Ρουβάς "οργώνει" το -φιλικό προς το περιβάλλον-μέλλον του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Karditsa Press ο Σάκης Ρουβάς επενδύει στην πράσινη ενέργεια με την μονάδα παραγωγής Βιοαερίου και το υδροπονικό θερμοκήπιο που θα εγκαταστήσει στην περιοχή του Αγ. Βησσαρίου στην περιοχή του Δήμου Σοφάδων στο νομό Καρδίτσας.

Με αφορμή τα σχέδια για το επιχειρηματικό του μέλλον ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή μαζί με αγρότες και κτηνοτρόφους που θα συνεργαστούν με την εταιρία του στα πλαίσια της παρουσίασης του επενδυτικού του πλάνου.

Ανάμεσα σε όλα όσα είπε ο Ρουβάς αναφέρθηκε στη μονάδα που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Σύμφωνα με το Karditsa Press "η επένδυση θα τονώσει την τοπική οικονομία δημιουργώντας ταυτόχρονα νέες θέσεις εργασίας".

https://www.instagram.com/p/p

"Σαν να περιμένουμε το πέμπτο μας παιδί"

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και με τη βοήθειά σας, αυτό το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότητα" είπε ανάμεσα σε άλλα ο Ρουβάς.

"Όπως είπα και με την Κάτια (σσ. Ζυγούλη) είναι σαν να περιμένουμε το... πέμπτο μας παιδί. Μετά από 25 χρόνια σε έναν τελείως διαφορετικό χώρο αυτό είναι το πρώτο μου εγχείρημα και θέλω την βοήθειά σας. Ο πρωτογενής τομέας είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας της χώρας. Χρειάζεται μεγάλη υποστήριξη και όσοι περισσότεροι νέοι ασχοληθούν μπορούν να δώσουν μια καινούρια πνοή" πρόσθεσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ