ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Πάτι Σμιθ δίνει συμβουλές ζωής στη νέα ταινία του Τέρενς Μάλικ

H Πάτι Σμιθ δίνει συμβουλές ζωής στη νέα ταινία του Τέρενς Μάλικ

Η εμβληματική καλλιτέχνης και ποιήτρια της ροκ που όρισε την μουσική σκηνή της Νέας Υόρκης με τις μελωδίες και τους στίχους σαν αποσπάσματα λογοτεχνίας, η πρώτη αγάπη του Ρόμπερτ Μάπλθορπ και άτυπη εκπρόσωπος του μεγάλου Μπομπ Ντίλαν στα πρόσφατα Νόμπελ Πάτι Σμιθ, εμφανίζεται στην πολυαναμενόμενη ταινία του Tέρενς Μάλικ Song to Song με λόγο.

H ταινία με φόντο τη μουσική σκηνή του Όστιν στο Τέξας γυρίστηκε στο διάστημα μιας πενταετίας, και κατά τη διάρκεια του Austin Limits Festival το 2012.

Σε αυτή συμμετέχει ένα υπερλαμπρο cast με τους Μάικλ Φασμπέντερ, Ράιαν Γκόσλινγκ, Νάταλι Πόρτμαν αλλά και πλειάδα από μουσικούς, ανάμεσα τους οι Lykke Li, The Black Lips, Red Hot Chili Peppers και Ίγκι Ποπ που συνεργούν στην ταινία που έκανε πρεμιέρα στο πρόσφατο φεστιβάλ SXSW της πόλης.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές και η Ρούνι Μάρα τον χαρακτήρα της οποίας συμβουλεύει η Πάτι Σμιθ για τη ζωή στο απόσπασμα της ταινίας που διαμοιράζεται το διαδίκτυο σήμερα.

Σε αυτό η Σμιθ μιλάει για τη ζωή και την τέχνη, την συντροφικότητα και την απώλεια.

"Ποτέ δεν περίμενα ότι θα ζούσα τόσο" λέει στη Μάρα. "Ήμουν καλλιτέχνης, πίστευα ότι θα πέθαινα από φυματίωση ή κάτι ανάλογο, όπως η Σαρλότ Μπροντέ" προσθέτει.

Πέρα από τη συμμετοχή της στην ταινία που βγαίνει στις αίθουσες αύριο η Πάτι Σμιθ θα συμμετέχει και με ένα δικό της κομμάτι στην παραγωγή που έχει διχάσει κριτικούς και κοινό με τίτλο God Running.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ