ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Κέιτ Χάντσον ενθαρρύνει γυναίκες να ακολουθούν υγιεινή ζωή και να γυμνάζονται

Η Κέιτ Χάντσον ενθαρρύνει γυναίκες να ακολουθούν υγιεινή ζωή και να γυμνάζονται
WIKIPEDIA

Το πάθος της για την υγιεινή ζωή και τη σωματική άσκηση θέλει να μοιραστεί με άλλες γυναίκες η Αμερικανίδα ηθοποιός, Κέιτ Χάντσον.

Η ηθοποιός έχει επεκτείνει την γκάμα μεγεθών του brand της, Fabletics με είδη αθλητικής ένδυσης. Οι νέες κολεξιόν κυκλοφορούν σε μέγεθος XXS έως 3Χ.

«Είναι κάτι για το οποίο εργαζόμασταν εδώ και καιρό, προσπαθούσαμε να γίνει σωστά και είναι απίστευτα συναρπαστικό» ανέφερε η ηθοποιός στο CNNMoney. «Θέλουμε να συνεχίσουμε να ενθαρρύνουμε και να εμψυχώνουμε τις γυναίκες να είναι σε φόρμα και υγιείς και να προσπαθούν να διασκεδάζουν, ενώ το κάνουν ... Η ιδέα είναι ότι το να είσαι δραστήρια και να ασκείσαι δεν θα πρέπει να είναι τρομακτικό. Αντίθετα, θα πρέπει να είναι διασκέδαση» υπογράμμισε.

«Δεν πρέπει να πιέζουμε τους εαυτούς μας για να φθάσουμε σε ένα απίστευτο επίπεδο, αν δεν είμαστε έτοιμες γι’ αυτό» είπε η ηθοποιός. «Θέλω μόνο να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε πιο ελαφρύ κλίμα στον κόσμο της ευεξίας, της γυμναστικής, έτσι ώστε τα κορίτσια να απολαμβάνουν πραγματικά και να μην αισθάνονται ότι είναι σε αποστολή» υπογράμμισε.

To brand Fabletics ιδρύθηκε το 2013 από την Κέιτ Χάντσον και τους Ντον Ντέσλερ και Άνταμ Γκόλντεμπερ της JustFab Inc. και διαθέτει 18 καταστήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τον Απρίλιο ξεκίνησε ένα πρόγραμμα για μέλη VIP που δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε εκγύμναση, ψηφιακά από κορυφαίους εκπαιδευτές.

Η άσκηση έχει γίνει τρόπος ζωής για την Χάτσον, η οποία σημείωσε ότι το να αισθάνεσαι τέλεια με τα αθλητικά ρούχα σου σού δίνει έξτρα ώθηση για να συνεχίσεις την προσπάθεια.

Εκτός από τη δημιουργία αθλητικών ρούχων, γαλουχούμε μία κοινότητα ανθρώπων που ενστερνίζονται το μάντρα μας «Ζήσε το πάθος σου κάθε μέρα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ