ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η γυμνή εκστρατεία της Μάιλι Σάιρους συνεχίζεται με αφορμή ένα video clip

Η γυμνή εκστρατεία της Μάιλι Σάιρους συνεχίζεται με αφορμή ένα video clip
Reuters

Η πιο σέξι γυναίκα της χρονιάς στο Esquire, η Εμίλια Κλαρκ απαντάει και στο Καλίσι, δεν νοιώθει σέξι και δεν θέλει να φωτογραφίζεται ως τέτοια.

Το περιοδικό που καθιέρωσε το γυμνό, το Playboy γυρνάει την πλάτη του στη σάρκα. Όπως φαίνεται η Μάιλι Σάιρους θα μείνει η μόνη τολμηρή αμαζόνα υπερασπιζόμενη το δικαίωμα στο γυμνό.

Η καλλιτέχνιδα που ανάμεσα σε άλλα (ευπώλητη, τολμηρή στις συνεργασίες και τις εμφανίσεις της, ριζοσπαστική στον τρόπο διανομής του καλλιτεχνικού της έργου κα) έχει αναδειχθεί και σε ακτιβίστρια του κινήματος Free The Nipple θα απασχολήσει ξανά τα media με μια ιδέα, περίπου, σατανική.

Σύμφωνα με τον frontman του μουσικού συγκροτήματος των Flaming Lips με τους οποίους συνεργάζεται η νεαρή αρτίστα, Γουέιν Κον, η Μάιλι Σάιρους “εξετάζει το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει μια συναυλία όπου εκείνη, το συγκρότημα (οι Flaming Lips) και το κοινό θα είναι ολόγυμνοι καθώς ένα λευκό υγρό θα λούζει τους πάντες από παντού”.

https://www.instagram.com/p/p

Το γυμνό δεν σοκάρει κανέναν από τους συντελεστές του εγχειρήματος. Η Μάιλι Σάιρους γδύθηκε για τις ανάγκες της επιτυχίας που την καθιέρωσε όσο και αν έδωσε αφορμές για trolling, το Wrecking Ball

και ο Κον έχει γδυθεί στο παρελθόν για τις ανάγκες ενός μουσικού clip

Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία για το project δεν έχει δοθεί στα media (social και μη) ενώ είναι βέβαιο ότι πρόκειται για μια ακόμη κίνηση της Σάιρους να δοκιμάσει τις ανοχές της πουριτανικής πατρίδας της, γυρνώντας παράλληλα το απαραίτητο video που θα συνοδέψει το track Milky Milky Milk από το πραγματικά πολύ ενδιαφέρον μουσικό άλμπουμ της Miley Cyrus Aand Her Dead Petz

ΔΗΜΟΦΙΛΗ