Τα οικογενειακά μυστικά έκαναν τον πατριάρχη των Λάνιστερ να δακρύσει

Ο πατριάρχης της φαμίλιας των Λάνιστερ στο Game Of Thrones, ο 70χρονος ηθοποιός Τσαρλς Ντανς ανακάλυψε ότι είχε δύο αδελφές μόλις τώρα. Επιπλέον ο ηθοποιός δεν γνώριζε ότι ο πατέρας του έγραψε ιστορία ως ήρωας πολέμου. Οι αποκαλύψεις τον συγκίνησαν και όλα αυτά στο φακό του BBC.

Ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς του Ηνωμένου Βασιλείου ο Ντανς δεν μπορούσε να κρύψει τα συναισθήματα του όταν πήρε μέρος σε ένα επεισόδιο της εκπομπής του BBC "Ποιος νομίζεις ότι είσαι", όπου έμαθε τα μυστικά της οικογένειάς του.

Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός της σειράς Game Of Thrones πληροφορήθηκε ότι είχε δύο αδελφές, την ύπαρξη των οποίων αγνοούσε και οι οποίες γεννήθηκαν σχεδόν 50 χρόνια πριν την δική του γέννηση.

Επιπλέον, έμαθε ότι ο πατέρας του, Γουόλτερ, ήταν ήρωας πολέμου και κατά περίπου 20 χρόνια μεγαλύτερος από ό,τι αυτός νόμιζε.

Ο 70χρονος Ντανς γνώριζε ελάχιστα τον πατέρα του, ο οποίος πέθανε το 1949, όταν αυτός ήταν ακόμα μικρός.

Σύμφωνα με τα αρχεία που έψαξε η εκπομπή, που ασχολείται με το γενεαλογικό δέντρο των καλεσμένων της, ο πατέρας του Ντανς, ο οποίος ήταν γνωστός ως WD, ήταν 25 χρόνων όταν κατατάχθηκε ως εθελοντής στο στρατό το 1900, ήταν δηλαδή κατά 26 χρόνια μεγαλύτερος από ό,τι νόμιζε ο Ντανς, ενώ όταν πέθανε ήταν 72 ετών.

Είναι περίεργο που τώρα στα 70 μου χρόνια μαθαίνω όλα αυτά. Όλα αυτά τα βρίσκω εξαιρετικά συγκινητικά", δήλωσε ο Ντανς στην εκπομπή.

whodoyouthink

@ΒΒC

Μάλιστα με βάση τα αρχεία ο Γουόλτερ το 1898 είχε αποκτήσει με την σύζυγό του μία κόρη τη Νόρα, κατά 48 χρόνια μεγαλύτερη από τον 70χρονο ηθοποιό. "Εδώ βλέπω ότι έχω μία αδελφή, σωστά; Πρέπει να πω ότι είναι πολύ συγκινητικό, γιατί ξέρω τόσα λίγα", είπε, πνίγοντας έναν λυγμό

Τότε ενημερώθηκε ότι είχε ακόμα μία ετεροθαλή αδελφή, τη Μαρία, που γεννήθηκε το 1903 και η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στην ηλικία των μόλις πέντε χρόνων.

Το επεισόδιο της εκπομπής με τον Ντανς Θα προβληθεί στο BBC1 στις 6 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης