ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Όσκαρ 2016: Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο θέλει γυναίκες μόνο κάτω των 25

Όσκαρ 2016: Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο θέλει γυναίκες μόνο κάτω των 25
REUTERS/Mario Anzuoni

Ω, το Χόλιγουντ. Εκεί όπου η βόμβα υδρογόνου που ίσως ήταν, ίσως και όχι είναι σαν να μην εξερράγη, εκεί όπου η μαζική παρενόχληση στην Κολονία της Πρωτοχρονιάς έγινε αλλά είναι σαν να μη συνέβη. Κυρίως όμως, εκεί όπου ο 41χρονος Λεονάρντο ΝτιΚάπριο ψαρεύει με την απόχη του νέες, ωραίες γυναίκες και μετά τις παρατά. Γιατί;

Όταν ακόμη και το ΑΠΕ έστειλε ενημέρωση για το σχεσιακό status quo του ηθοποιού καταλαβαίνεις ότι ο ΝτιΚάπριο είναι ένα θέμα. Όταν το Ίντερνετ άρχισε να υποστηρίζει διάφορες θεωρίες γιατί το σχεσιακό status του ηθοποιού καταλήγει πάντα στην επιλογή “single” καταλαβαίνεις ότι ο ΝτιΚάπριο είναι ένα μυστήριο.

Όταν η ιστοσελίδα Daily Beast, γνωστή για τις φεμινιστικές της υπογραφές, καταδικάζει τον ΝτιΚάπριο για ρατσισμό/σεξισμό καταλαβαίνεις ότι ο ΝτιΚάπριο είναι ένας star που απασχολεί ακόμη και όσους φέρεται να έχουν μια κάποια δικιά τους ζωή. Κάνοντας μια ενδελεχή έρευνα σε όσα γράφονται εκεί έξω γιατί ο ΝτιΚάπριο χώρισε και από την τελευταία του σχέση με το μοντέλο και ηθοποιό Κέλι Ρόρμπαχ μάθαμε ότι

O NτιΚάπριο χώρισε για να πάρει Όσκαρ

Ναι, η επίσημη δικαιολογία είναι ότι και ο σταρ και η φίλη του είχαν πολλές υποχρεώσεις οπότε δεν μπορούσαν να δουλέψουν τον έρωτα τους όσο έπρεπε. Ναι, η ανεπίσημη και ουχί δικαιολογία αλλά αιτία είναι ότι ο ΝτιΚάπριο δεν μπορεί να σχετίζεται με ένα κορίτσι που θα υποδυθεί τη CJ Parker νέας κοπής στην περιπετειώδη κωμωδία που ετοιμάζει ο The Rock και είναι το Baywatch για αυτόν τον αιώνα. Θα του χαλάσει την εικόνα, θα του αφαιρέσει πόντους εκτίμησης, θα τον κάνει να μοιάζει γελοίος στα μάτια των μελών της Ακαδημίας καθώς αποφασίζουν εάν του αξίζει ή όχι να πάρει το χρυσό αγαλματίδιο.

https://www.instagram.com/p/p

Ο ΝτιΚάπριο χώρισε γιατί η Ρόρμπαχ γέρασε

Το Daily Beast υποστηρίζει αυτή τη θεωρία με κάθε επισημότητα, με κάθε επιχειρηματολογία. Σύμφωνα με την Ειμι Ζίμερμαν o 41χρονος star αν και μεγαλώνει, δεν σταματάει να έχει συνήθειες κολεγιόπαιδου. Εξακολουθεί να ξενυχτάει πολύ, να απολαμβάνει τα πάρτι με τις ουσίες και τα ξενύχτια πολύ, να απολαμβάνει την παρέα πολλών διαφορετικών μοντέλων σε διάφορες συναθροίσεις πολύ αλλά κυρίως να χωρίζει όποια σύντροφο του γίνεται 25 ετών, το πολύ.

Mιλάμε για ένα pattern; Ναι. Η Ζίμερμαν καταγγελτικά υπογράφει την ανάρτηση και λέει ότι και η Μπαρ Ρεφαέλι και η Μπλεικ Λάιβλι και η Gisele Bundchen και κάθε άλλη σύντροφος του έγινε αναλώσιμη, παρελθόν, τελευταία στις προτεραιότητες του, ένα τίποτα τελοσπάντων μόλις πάτησε τα 25 χρόνια.

Για τη Ζιμερμαν ο Ντικάπριο είναι ένας ρατσιστής, ένας σεξιστής, κάποιος που επιλέγει τις γυναίκες της ζωής του σύμφωνα με την ημερομηνία λήξης τους. Όλες πρέπει να είναι εξαιρετικά όμορφες, εξαιρετικά καλλίπυγες, εξαιρετικά φωτογενείς αλλά πρωτίστως εξαιρετικά κάτω των 25, με λίγα λόγια να μην ήταν μια από εκείνες (προσοχή: ακολουθεί spoiler) που τον είδαν να πεθαίνει στον Τιτανικό.

Ο ΝτιΚάπριο χώρισε γιατί αυτό κάνουν οι άνθρωποι

Γνωρίζονται, ερωτεύονται, χωρίζουν. Με τον ίδιο τρόπο που για το 2016 ο Έλληνας φορολογούμενος θα πρέπει να πληρώνεται, να αγοράζει και να συλλέγει κάθε απόδειξη του 2016 όπως αποσαφήνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή. Απλά πράγματα, λογικά.

Διαβάστε και αυτά

Ο Λεονάρντο Ντικάπριο δεν είναι φαν του Star Wars

Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο συνάντησε το θάνατο 3 φορές

Η Gisele Bundchen μυρίζει την ουσία της ζωής

Τι κάνει η Μπαρ Ρεφαέλι στο στάβλο;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ