ΕΛΛΑΔΑ

Virtual Έκθεση: «Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών» 4-6 Ιουνίου

Virtual Έκθεση: «Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών» 4-6 Ιουνίου

Η Virtual Έκθεση «Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών» που θα πραγματοποιηθεί στις 4-6 Ιουνίου έχει στόχο να δώσει βήμα σε όλα τα νησιά της χώρας ανεξαιρέτως.

Με αυτό τον τρόπο θα προβάλλουν τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα, τις ομορφιές τους, τα αξιοθέατα, τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο κάθε νησί , τις δυνατότητες θεματικού τουρισμού που έχουν και να τα κοινωνήσουν στο εγχώριο και διεθνές κοινό με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης στην περιοχή τους και την ανάπτυξη των τοπικών οικονομιών.

Πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών, Περιφερειών, Δήμων και άλλων φορέων τουρισμού. Λόγω της πανδημίας η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο ψηφιακό εκθεσιακό κέντρο που δημιούργησε η Mact Media Group -το πρώτο στην Ελλάδα- σε μια προσπάθεια που δεν θα έχει τίποτα να ζηλέψει από μια έκθεση με φυσική παρουσία και ταυτόχρονα διασφαλίζει την ασφάλεια και την υγεία εκθετών και επισκεπτών.

Η επίσκεψη στην έκθεση θα είναι χωρίς κόστος με στόχο να προσελκύσει το μέγιστο δυνατό κοινό και να διαφημιστούν τα νησιά μας εντός και εκτός συνόρων.

Το Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών αποτελεί μοναδική ευκαιρία προβολής για τα νησιά, καθώς αναμένεται να επισκεφθούν την έκθεση χιλιάδες επαγγελματίες και τουριστικοί φορείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και ιδιώτες. Σε μια περίοδο που ο τουρισμός έχει πληγεί σφόδρα από την πανδημία η έκθεση της Mact Media Group δίνει τη δυνατότητα προώθησης των τουριστικών προορισμών της χώρας σε ένα ευρύ διεθνές κοινό, τη δυνατότητα σύναψης συνεργασιών για το άμεσο και απώτερο μέλλον.

Με μια πολύ εύκολη διαδικασία εγγραφής στην υποδοχή του Ψηφιακού Εκθεσιακού Κέντρου της Mact Media Group επαγγελματίες, αλλά και ιδιώτες μπορούν να επισκεφθούν χωρίς κάποιο κόστος το Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών. Οι επισκέπτες της εικονικής έκθεσης κλικάροντας πάνω στο εκθεσιακό κέντρο επισκέπτονται τα εικονικά περίπτερα. Τα εικονικά περίπτερα εμφανίζονται ακριβώς όπως τα περίπτερα των φυσικών εκθέσεων, αντανακλούν μια ακριβή εικόνα ενός παραδοσιακού περίπτερου με γραφείο και καρέκλες, με την επωνυμία εταιρείας, με διακόσμηση χώρου όπως και στις φυσικές εκθέσεις. Ο επισκέπτης μπορεί να ζητήσει άμεση επικοινωνία με ένα ή πολλούς εκθέτες μέσω άμεσων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με μια φωνητική κλήση ή ακόμη μέσα από το chat room. Μέσα στα εικονικά περίπτερα υπάρχουν επίσης εικονίδια, με τα οποία μπορεί ο επισκέπτης να κατεβάσει παρουσιάσεις ή προϊοντικούς καταλόγους μαζί με διαφημιστικά έντυπα.

Στο Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών θα φιλοξενηθούν συνέδρια για τη νησιωτικότητα, τη Νησιωτική Πολιτική σε Ελλάδα και ΕΕ, καθώς και για την τουριστική προβολή των νησιών και τον ρόλο των DMO. Θα πάρουν μέρος σημαντικοί ομιλητές, ενώ όσοι παρακολουθούν θα έχουν τη δυνατότητα παρέμβασης και υποβολής ερωτημάτων, όπως ακριβώς θα συνέβαινε και σε ένα συνέδριο με φυσική παρουσία.

Σας περιμένουμε να επισκεφθείτε την Virtual Έκθεση μας και να γνωρίσετε όλους του προορισμούς.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης για περισσότερες πληροφορίες:

www.islandstourismpanorama.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ