ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάνδρι - Σύζυγος γιατρού για την 49χρονη δράστιδα: «Είναι ψυχοπαθής και επικίνδυνη»

Χαλάνδρι - Σύζυγος γιατρού για την 49χρονη δράστιδα: «Είναι ψυχοπαθής και επικίνδυνη»
ΙΝΤΙΜΕ

«Πάντα φοβόμασταν αλλά εχτές και όλες αυτές τις μέρες πιο έντονα. Είναι μια γυναίκα ψυχοπαθής. Έχει ψυχολογική βία» δήλωσε η Αγγλίδα σύζυγος του οφθαλμίατρου που δέχτηκε επίθεση από την 49χρονη εικαστικό και μητέρα του παιδιού του.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, έκανε λόγο για μια επικίνδυνη γυναίκα, ενώ όπως είπε στο δικαστήριο είχαν πολλές αποδείξεις εναντίον της.

Συνέχισε λέγοντας πως τους απειλούσε και πριν το 2016 όταν δόθηκε η επιμέλεια στον πατέρα του μικρού κοριτσιού, ενώ δεν επιτρεπόταν, σύμφωνα πάντα με την ίδια, η εικαστικός να έχει επαφές με την 13χρονη.

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του συζύγου της, απάντησε πως παραμένει κρίσιμη.

Ακόμη, εμφανίσηκε σίγουρη ότι θα πυροβολούσε και την ίδια αν ήταν μαζί με τον σύζυγό της εκείνη την ώρα, ενώ αποκάλυψε ότι η γυναίκα είχε πάει και το πρωί έξω από το σπίτι, καθώς και πριν από δυο ημέρες.

Η σύζυγός του γιατρού είπε ότι πολλά χρόνια η γυναίκα αυτή τους δημιουργούσε προβλήματα και τους απειλούσε, ενώ ανέφερε ότι είχε φτάσει στο σημείο να βάλει το πιστόλι στο κεφάλι της κόρης της.

Με δάκρυα στα μάτια η συζυγος του γιατρού είπε ότι η μικρή δεν είχε μια φυσιολογική ζωή, αφού όπως υποστήριξε δεν μπορούσε να πάει να παίξει έξω χωρίς έλεγχο.

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τον 68χρονο

Σημειώνεται πως άνδρας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, η οποία διήρκησε 8 ώρες, και οι γιατροί δήλωσαν πως τα δύο επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την εξέλιξη της υγείας του.

Ο 68χρονος φέρει τραύματα στην κοιλιακή και στη θωρακική χώρα. Στην κοιλιά έχει τραυματιστεί το λεπτό έντερο, ενώ φέρει τραύμα και στην ουροδόχο κύστη, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να τον χειρουργούν ταυτόχρονα θωρακοχειρουργοί και ουρολόγοι.

Η έντονη αντιδικία και οι παρακολουθήσεις

Η 49χρονη είναι πρώην μοντέλο και εικαστικός με καταγωγή από την Αλβανία. Όπως φαίνεται και στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook είχε ξεσπάσει έντονη αντιδικία από την στιγμή που ο γιατρός πήρε την επιμέλεια του 13χρονου κοριτσιού τους, το οποίο είχαν αποκτήσει εκτός γάμου.

INTIME/ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Ο γιατρός που δέχτηκε την επίθεση

Η δράστις δήλωσε: «Ο βιολογικός πατέρας της ανήλικης κόρης μου την οποία έχει απαγάγει από το 2016 μαζί με το κτήνος σύζυγο του. Ήτανε το 2008 όταν με βίασε ενώ ήταν και παραμένει παντρεμένος και ήμουν παντρεμένη. Ο στόχος στο να αποκτήσει πρόσβαση στην δική μου περιουσία το κτήνος αυτό μαζί με την σύζυγο του ήτανε για αυτούς το παν».

Ακόμη, η 49χρονη αρκετές φόρες δημοσίευε στα social media τις συνομιλίες με τον πρώην σύντροφό της.

Θύτης και θύμα είχαν και πολλές δικαστικές διαμάχες. Η γυναίκα είχε επιτεθεί σύμφωνα με καταγγελίες των γειτόνων και στη σύζυγο του θύματος.

Οι γείτονες μιλούν για συνεχείς εντάσεις ανάμεσα στους δύο πρώην συντρόφους, ενώ φέρεται να σχεδίαζει καιρό την επίθεση και να παρακολουθούσε το θύμα και την οικογένειά του.

Χτες, φαίνεται πως έστησε καρτέρι, στον γιατρό ο οποίος είχε πάει να πάρει από το σχολείο το 13χρονο παιδί.

Μόλις τον είδε, άρχισε να φωνάζει, και αμέσως μετά τον πυροβόλησε με περίστροφο. Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τη γυναίκα, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο.

Δύσκολη η επικοινωνία της ΕΛ.ΑΣ. με τη δράστιδα - Τι βρήκαν στην κατοχή της

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή της κάρτες ταρώ, ένα περίστροφο, τρία μαχαίρια, δύο κινητά τηλέφωνα και ένα μικρό βιβλιαράκι με τίτλο «τα μυστικά του ταρώ».

Η γυναίκα κρατείται από την Ασφάλεια ΒΑ Αττικής, όπου οι αστυνομικοί προσπαθούν να λάβουν πληροφορίες για τους λόγους που την οδήγησαν στην πράξη αυτή.

Ωστόσο, όπως υπογραμμίζουν οι αστυνομικοί είναι αρκετά δύσκολη η επικοινωνία και η κατανόησή της, καθώς αναφέρεται σε διάφορα πράγματα που μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Δικηγόρος γιατρού: Η γυναίκα αυτή τον εκβίαζε

Για τη μακροχρόνια διαμάχη που υπήρχε μεταξύ του γιατρού και της γυναίκας που τον πυροβόλησε στο Χαλάνδρι μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο Αλέξανδρος Αλεξανδράκης, δικηγόρος και προσωπικός φίλος της οικογένειας,

Όπως είπε ο κ. Αλεξανδράκης, «ο γιατρός είχε μια εξωσυζυγική σχέση από την οποία απέκτησε ένα παιδί και από εκεί ξεκινάει το δράμα του». Από τότε η γυναίκα αυτή «τον εκβίαζε και του ζητούσε λεφτά», υποστήριξε ο κ. Αλεξανδράκης και πρόσθεσε ότι είχε καταδικαστεί από το Εφετείο Αθήνας με ποινή φυλάκισης για εκβίαση.

Ο κ. Αλεκανδράκης χαρακτήρισε την γυναίκα που πυροβόλησε τον γιατρό ως «άτομο με μανιακές εκρήξεις που κινείται στο όριο του παραλόγου», ενώ ανάφερε ότι είχαν κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της για να μην πλησιάζει στο σπίτι και στο ιατρείο του, ωστόσο «κάθε μέρα παραβίαζε την απόφαση», ενώ είπε ότι «ο γιατρός προσπαθούσε να βρει ισορροπίες».

Μάλιστα, ο κ. Αλεξανδράκης υποστήριξε ότι στο παρελθόν η γυναίκα αυτή είχε επιτεθεί και κατά της συζύγου του γιατρού την ώρα που έπαιρνε το παιδί από το σχολικό.

«Της επιτέθηκε, την έριξε κάτω και την χτυπούσε στο κεφάλι, έχει καταδικαστεί και γι’ αυτό», είπε ο κ. Αλεξανδράκης και όπως ανέφερε πιστεύει ότι «αν μαζί με το θύμα ήταν και η σύζυγος θα πυροβολούσε και αυτή».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι στην 13χρονη κόρη της η γυναίκα αυτή «έκανε μπούλινγκ» και είπε ότι «το παιδί δεν ήθελε να πηγαίνει στην μητέρα του».

«Για να δοθεί η επιμέλεια στον πατέρα είχαμε σοβαρά στοιχεία κατά της μητέρας» είπε ο κ. Αλεξανδράκης.

Η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνες σχετικά με το πώς η αλλοδαπή βρήκε το περίστροφο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ