Αλεξανδρούπολη: Συλλήψεις για απόπειρα εξόδου από τη χώρα με κλεμμένο πολυτελές αυτοκίνητο
Ανανεώθηκε:
Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών στους Κήπους του Έβρου προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.
Οι άνδρες συνελήφθησαν με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και πλαστογραφία κατά περίπτωση.
Οι δύο συλληφθέντες επέβαιναν σε πολυτελές ΙΧ και μετέβησαν στους Κήπους προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από την Ελλάδα. Ωστόσο, κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί με τη συνδρομή αξιωματούχων της FRONTEX προέκυψε ότι το όχημα είναι καταχωρημένο από τις Αρχές της Γαλλίας ως κλεμμένο ενώ ο οδηγός έδειξε στους αστυνομικούς πλαστό πιστοποιητικό του αυτοκινήτου.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο άντρες ενώ το όχημα κατασχέθηκε. Επίσης, κατασχέθηκε το πιστοποιητικό του οχήματος, τα κινητά τηλέφωνα που είχαν πάνω τους κι ένα χρηματικό ποσό.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θύμα κλοπής γνωστός επιχειρηματίας στην Κηφισιά
Θεσσαλονίκη: Άνω των 60.000 ευρώ η λεία των δραστών από τη διάρρηξη ΑΤΜ
Τριπλή επιστροφή ενοικίου το 2026: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι και ποια τα ποσά
01:00
Τέλη κυκλοφορίας 2026: Αναλυτικός οδηγός - Τι πρέπει να γνωρίζετε
00:30
Ψευδοπροφήτης προέβλεπε καταστροφή του κόσμου τα Χριστούγεννα – Οργισμένοι πιστοί έκαψαν την κιβωτό του (vids)
23:59
Δύο Γάλλοι πολίτες μεταξύ των θυμάτων από τη συντριβή του Falcon 50 στην Τουρκία
23:50