ΕΛΛΑΔΑ

Μανταλένα Καϊλή: «Η Εύα είναι αθώα - Παλεύουμε να το αποδείξουμε»

Μανταλένα Καϊλή: «Η Εύα είναι αθώα - Παλεύουμε να το αποδείξουμε»
Η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, κατηγορείται για εμπλοκή στο σκάνδαλο Qatar gate ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ / INTIME

Στην αθωώτητα της Εύας Καϊλή, πιστεύει και προσπαθεί να αποδείξει - όπως η ίδια λέει - η αδελφή της Μανταλένα Καϊλή.

Λίγη ώρα μετά την αναβολή για τις 22 Δεκεμβρίου που πήρε η Εύα Καϊλή από τις δικαστικές αρχές στις Βρυξέλλες, η αδελφή της Μανταλένα, επαναλαμβάνει πως η ευρωβουλευτής η οποία κατηγορείται για εμπλοκή στο σκάνδαλο Qatar gate, είναι αθώα.

«Έχουμε πάρει πολλή αγάπη και υποστήριξη από ανθρώπους που ήταν κοντά μας. Όπως σε κάθε δοκιμασία είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη που παίρνουμε. Δουλεύουμε για να αποδειχθεί ότι η αδελφή μου είναι αθώα», υποστηρίζει μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Εγώ προσωπικά είμαι ευγνώμων για την αγάπη που παίρνουμε από τους ανθρώπους. Μπαίνουν στον κόπο και μας εκφράζουν την αγάπη τους, παρόλο που αντιλαμβάνομαι ότι νιώθουν και οι ίδιοι άβολα με όλα αυτά που ακούγονται ή που μπορεί να διαβάζουν», είπε η Μανταλένα Καϊλή.

Όπως δηλώνει, η οικογένειά της ζει μια οδυνηρή κατάσταση όμως παλεύει να βρει τρόπους ώστε να στηρίξει την Εύα Καιλή

Η Μανταλένα Καϊλή, ήταν το δεξί χέρι της Ελληνίδας ευρωβουλευτή όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα του Βελγικού τύπου, πιθανά να κληθεί να καταθέσει για την πολύκροτη υπόθεση που έχει κλονίσει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Πάντως η ίδια, είπε ότι δεν έχει κληθεί ακόμα για κατάθεση.

Εκτός από την Εύα Καϊλή που κατηγορείται για την εμπλοκή της στο Qatar Gate, ο πατέρας της παραμένει στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων με τη μητέρα της να βρίσκεται στην Αθήνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ