ΕΛΛΑΔΑ

Δράμα: Προφυλακιστέος ο 36χρονος για βιασμό και απόπειρα βιασμού ανήλικων

Δράμα: Προφυλακιστέος ο 36χρονος για βιασμό και απόπειρα βιασμού ανήλικων
Η κατηγορία του βιασμού αφορά τον 15χρονο γιό της συντρόφου του 36χρονου, ενώ αυτή της απόπειρας βιασμού 16χρονο φίλο του πρώτου παιδιού EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ (Φωτογραφία αρχείου)

Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα Δευτέρα (2/1) μετά την απολογία του ο 36χρονος, ο οποίος συνελήφθη στη Δράμα μετά από ένταλμα για βιασμό και απόπειρα βιασμού δύο ανήλικων αγοριών.

Η κατηγορία του βιασμού αφορά τον 15χρονο γιό της συντρόφου του 36χρονου, ενώ αυτή της απόπειρας βιασμού 16χρονο φίλο του πρώτου παιδιού. O 36χρονος συνελήφθη στη Δράμα, στις 30 Δεκεμβρίου.

Στον ανακριτή ο 36χρονος

Ο 36χρονος πέρασε σήμερα Δευτέρα (2/1) το κατώφλι του ανακριτή .

Την Κυριακή, 1η Ιανουαρίου, μίλησε στην ΕΡΤ ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη, λέγοντας ότι «δεν έχει κάνει τίποτα. Ο γιος μου αρνείται τις κατηγορίες. Η μητέρα δεν κατάλαβε κάτι επί 1,5 χρόνο;» ισχυρίζεται ο ίδιος.

Ο πατέρας του 36χρονου δηλώνει συγκλονισμένος με τις κατηγορίες που βαρύνουν τον γιο του.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες, η υπόθεση είχε απασχολήσει την Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας μετά από καταγγελία σε βάρος του 36χρονου, για απόπειρα βιασμού του 15χρονου, φίλου του θύματος.

Η απόπειρα έγινε στην πόλη της Δράμας το βράδυ της Κυριακής των Χριστουγέννων, όταν ο ανήλικος πέρασε τη νύχτα στο σπίτι του συμμαθητή του. Όπως κατήγγειλε ο νεαρός, κατά τη διάρκεια της βραδιάς κι ενώ κοιμόταν, ο σύντροφος της μητέρας του φίλου του προσπάθησε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά. Κατάφερε να του ξεφύγει ωστόσο, μίλησε στη μητέρα του και η υπόθεση πέρασε στα χέρια της Αστυνομίας.

Ο 15χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή και στο πλαίσιο της έρευνας εξετάστηκε και ο 15χρονος φίλος του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ