Δυστύχημα στα Τέμπη: Ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός για το συμβάν - Μεταβαίνει στην Λάρισα ο Πλεύρης
Συνεχής είναι η ενημέρωση του πρωθυπουργού σχετικά με τη σύγκρουση τρένων που έλαβε χώρα νωρίτερα το βράδυ της Τρίτης στο ύψος του Ευαγγελισμού στη Λάρισα, ενώ σύμφωνα με ενημέρωση του πρωθυπουργικού γραφείου, η προγραμματισμένη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, σήμερα Τετάρτη, αναβάλλεται.
Επιπλέον, ο υπουργός πολιτικής προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης βρίσκεται στο κέντρο επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας.
Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μεταβαίνει αυτή τη στιγμή προς τα νοσοκομεία, ενώ ο ΓΓ του υπουργείου Μεταφορών Γιάννης Ξιφαράς μεταβαίνει προς το σημείο της σύγκρουσης.
Να σημειωθεί ότι εφημερεύει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ενώ παράλληλα ανοίγουν εκτάκτως το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και το Νοσοκομείο Κατερίνης.
Τα στρατιωτικά νοσοκομεία Αθήνας και Θεσσαλονίκης βρίσκονται σε επιφυλακή, εφόσον χρειαστεί να υποδεχθούν τραυματίες.
Η 1η Στρατιά και οι μονάδες της Περιοχής Θεσσαλίας ενεργοποιούνται και μπαίνουν σε πρωτόκολλο συναγερμού όπως προβλέπεται σε περίπτωση τέτοιων ατυχημάτων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δήμαρχος Λάρισας: Άνοιξαν οι εφημερίες και στα δύο νοσοκομεία για τους τραυματίες
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Βίντεο από το σημείο του ατυχήματος
Σύγκρουση αμαξοστοιχιών στα Τέμπη - Πληροφορίες για 8 νεκρούς
Συνεδριάζει αύριο το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Τι θα συζητηθεί
20:01
Η Βρετανία δεν διακόπτει την επικύρωση της συμφωνίας για το Αρχιπέλαγος Τσάγκος
19:50
Η ΕΚΤ ενέκρινε τον Βούιτσιτς για την θέση του νέου αντιπροέδρου
19:39
Γεωργιάδης για παιδίατρο στη Ζάκυνθο: Έχουμε διατάξει ΕΔΕ, καμία τέτοια συμπεριφορά δεν θα γίνεται ανεκτή
19:28