ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Ραγίζει καρδιές πατέρας θύματος - «Μου φέρανε ένα φέρετρο και τα παπούτσια της»

Τέμπη: Ραγίζει καρδιές πατέρας θύματος - «Μου φέρανε ένα φέρετρο και τα παπούτσια της»
Ζητά να μάθει γιατί βρήκε τέτοιο τραγικό θάνατο η κόρη του AP Photo / Vaggelis Kousioras

Μία μόνο εβδομάδα έχει περάσει από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, που έκοψε το νήμα της ζωής από τόσους συνανθρώπους μας, και οι μαρτυρίες συγγενώς των θυμάτων εξακολουθούν και είναι «γροθιά στο στομάχι».

Το απόγευμα της Τετάρτης (8/3) μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο πατέρας της 19χρονης Αναστασίας Παπαγγελής, η οποία ήταν ανάμεσα στους 57 νεκρούς της φονικής σύγκρουσης, ζητώντας να μάθει γιατί βρήκε τέτοιο τραγικό θάνατο.

«Μίλησε με τη μητέρα της 23:08 και 23:20 έγινε το περιστατικό. Την πήραμε αμέσως μετά από 10 λεπτά και δεν απαντούσε. 12 τη νύχτα ξεκινήσαμε για Λάρισα.

Το παιδάκι μας δεν έρχεται πίσω, ό,τι και να γίνει, δεν θα γυρίσει. Όμως θέλω μια απάντηση. γιατί ενώ το έβαλα το παιδί μου στο τρένο χαμογελαστό και γεμάτο όνειρα, γιατί μου το έδωσαν σε άσπρο φέρετρο και σε μία σακούλα τα παπούτσια της.

Ποιος θα μου απαντήσει γιατί μου το πήραν το παιδάκι μου; Τους έκανε κάτι; Τι έφταιξε και είχε τέτοιο τραγικό θάνατο μέσα στο κρύο, στο σκοτάδι και τα κοφτερά σίδερα» αναφέρει ο πατέρας της 19χρονης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ