Κόνιτσα: Πυροβόλησαν και σκότωσαν αρκούδες στην εθνική οδό
Ανανεώθηκε:
Άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν δύο αρκούδες στην εθνική οδό Ιωαννίνων – Κοζάνης, στο 106ο χιλιόμετρο, ανάμεσα στην Πλαγιά Κόνιτσας και το Επταχώρι Καστοριάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας epiruspost.gr οι αρκούδες φέρουν τραύματα από πυροβολισμούς που δέχθηκαν. Τα άτυχα ζώα εντόπισε πολίτης, ο οποίος ταξίδευε προς το Επταχώρι της Καστοριάς.
Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία έχει ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν.

«Πρόκειται για αποτρόπαια ενέργεια την οποία καταδικάζουμε όλοι» ανέφερε στο epiruspost.gr ο πρόεδρος της Κοινότητας Πλαγιάς Γιάννη Παπαδημητρίου. Σημείωσε ότι ο πληθυσμός της άγριας πανίδας έχει αυξηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια κάτι που απαιτεί προσοχή από όλους.
Κυρίως όμως απαιτεί οργανωμένη δράση σε περιόδους όπου η εξεύρεση τροφής είναι δύσκολη είτε για τις αρκούδες είτε και για τους λύκους. Αυτό οφείλουν να το δουν τόσο τα Δασαρχεία όσο και οι οικολογικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα, είπε.
«Ζούμε στα χωριά και είμαστε εξοικειωμένοι με την παρουσία των άγριων ζώων. Τα σεβόμαστε και αυτό οφείλουν να κάνουν όλοι. Τέτοια γεγονότα είναι θλιβερά και καταδικαστέα» σημείωσε ο κ. Παπαδημητρίου.
Ροδόπη: Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας όπου υποχώρησε το πάτωμα - Στο κενό βρέθηκαν τέσσερα τραπέζια
11:13
Ουκρανία: Βομβιστική επίθεση στην πόλη Λβιβ, με απολογισμό μια νεκρή αστυνομικό και 14 τραυματίες
11:10
Δάνεια σε ελβετικό φράγκο: Τι να προσέξετε στις κατηγορίες κατάταξης - Ισοτιμίες και επιτόκια
11:06
Έργα τέχνης, κοσμήματα και ρούχα από τη συλλογή του Καρλ Λάγκερφελντ πωλούνται σε δημοπρασία
10:50