Θεσσαλονίκη: Στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου βρέφος 5,5 μηνών με εσωτερική αιμορραγία
Διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ένα βρέφος μόλις 5,5 μηνών.
Κατά πληροφορίες, πρόκειται για κοριτσάκι το οποίο χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση λόγω αιματώματος στο κεφάλι.
Η μητέρα του απευθύνθηκε αργά χθες το βράδυ (12/4) στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» επειδή βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της. Καθώς όμως αυτό δεν εφημέρευε, οι γιατροί αφού πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, αποφάσισαν τη διακομιδή του στο εφημερεύον «Παπαγεωργίου». Εκεί οι γιατροί διασωλήνωσαν το βρέφος κρίνοντας επιβεβλημένη τη διακομιδή του στο «Ιπποκράτειο» που διαθέτει ΜΕΘ Παίδων.
Εξετάζοντας το κοριτσάκι, οι γιατροί του «Ιπποκράτειου», κατά τις ίδιες πληροφορίες, εντόπισαν επισκληρίδιο αιμάτωμα στο κεφάλι, οπότε αποφασίστηκε - γύρω στις τρεις τα ξημερώματα - να χειρουργηθεί.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Γέφυρα ζωής» από την αστυνομία για τη μεταφορά μωρού σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης
Καυγάς μεταξύ αστυνομικών στην Ακρόπολη με εκατέρωθεν μηνύσεις - Διατάχθηκε ΕΔΕ
17:25
Συμβουλές για την ασφάλεια των τροφίμων στο πασχαλινό τραπέζι από τον ΕΦΕΤ
17:23
ΣΚΡΑΤΣ: Μεγάλος νικητής σε κατάστημα Allwyn της Πάτρας - Θα λαμβάνει 50.000 ευρώ κάθε μήνα για τους επόμενους 24 μήνες
17:19
Το Ιράν απειλεί να βυθίσει όλη την περιοχή «στο σκοτάδι» και να κλείσει το Μπαμπ ελ Μαντέμπ
17:18