Κίνηση: Αυξημένη στον Κηφισό και στην παραλιακή – Καθυστερήσεις στην Αττική οδό
Ανανεώθηκε:
Κίνηση στους δρόμους (φωτογραφία αρχείου)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSIΜε αρκετή δυσκολία διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στους περισσότερους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου, το πρωί της Τετάρτης 5 Μαΐου.
Τα περισσότερα προβλήματα για τους οδηγούς των αυτοκινήτων διαπιστώνονται στον Κηφισό αλλά και στην πλεωφόρο Ποσειδώνος όπου νωρίτερα είχε σημειωθεί τροχαίο.
Αναλυτικότερα, στην κάθοδο του Κηφισού η κίνηση ξεκινά από το ύψος της Μεταμόρφωσης και συνεχίζεται μέχρι του Ρέντη ενώ στην άνοδο τα προβλήματα εντοπίζονται από τα ΚΤΕΛ μέχρι το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.
Επίσης στην Κηφισίας και στα δύο ρεύματα από το ύψος του Ψυχικού η κίνηση είναι αυξημένη και τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.
Καθυστερήσεις έως 10 λεπτά στην Αττική Οδό και στο ρεύμα προς Ελευσίνα και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.
Δυσκολίες για τους οδηγούς και στην παραλίακή λεωφόρο και προς Γλυφάδα και προς Πειραιά.
Αλλά και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη και οι οδηγοί θα πρέπει να είναι οπλισμένοι με αρκετή υπομονή.
.jpg?t=JA0KnC3QzMbjHNesHMGM7A)
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κίνηση: Σημειωτόν η κυκλοφορία σε Κηφισό και Κηφισίας
ΤΙ «ΒΛΕΠΟΥΝ» ΑΝΑΛΥΤΕΣ: Ο Τραμπ «ζυγίζει» μία πιθανή επέμβαση στο Ιράν: Ποια μορφή θα μπορούσε να έχει - Οι επιλογές και το δίλημμα
09:40
Το Peugeot 408 ανανεώθηκε και αναβαθμίστηκε
09:28
Ρούλα Πισπιρίγκου: Σήμερα το Εφετείο για τον θάνατο της εννιάχρονης Τζωρτζίνας
09:27
Την πρώτη κούκλα Barbie με αυτισμό κυκλοφόρησε η Mattel
09:18