Χαλκιδική: Έλεγχοι σε καντίνες μετά από καταγγελίες για ομαδική δηλητηρίαση στο Ν. Μαρμαρά
Καντίνα σε παραλία (Αρχείου)
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)Ελέγχους σε καντίνες στον Ν. Μαρμαρά πραγματοποιούν υπάλληλοι της Υγειονομικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μετά από καταγγελίες για ομαδική δηλητηρίαση.
Συγκεκριμένα, έγιναν 11 καταγγελίες στην Υγειονομική Υπηρεσία για τροφική δηλητηρίαση. Τουλάχιστον 30 άτομα εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης και συγκεκριμένα, εμετό, διάρροια μετά από κατανάλωση κρέατος.
«Πραγματοποιούνται έλεγχοι για καντίνες για τις οποίες πραγματοποιήθηκαν καταγγελίες στην υπηρεσία για γαστρεντερίτιδα. Αναμένουμε τις παρατηρήσεις για να κινηθούμε αναλόγως. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος. Τα προϊόντα πρέπει να είναι παρασκευασμένα, να μην υπάρχουν τραπεζοκαθίσματα και ψυγεία σε εξωτερικό χώρο», ανέφερε μιλώντας στον Alpha ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Ιωάννης Μαλλίνης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τραγική κατάληξη για 78χρονη που είχε εξαφανιστεί σε παραλία της Αργολίδας
Κάρυστος: Νεκρός εντοπίστηκε 43χρονος στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «Γιαννίτσι»
Διάβρωση ακτών στην Ελλάδα - Πολύ παραπάνω από ένα «τεχνικό» πρόβλημα
15:05
Απίστευτη ατάκα Άδ. Γεωργιάδη για τα social media: «Εδώ πρέπει να πολεμήσουμε λίγο τον καπιταλισμό»
15:03
Σεισμός 4,8 Ρίχτερ ανοιχτά της Λακωνίας
15:02
Στο μικροσκόπιο οι «ελληνοποιήσεις» στα κρέατα ενόψει Πάσχα - Επιβλήθηκαν 120 πρόστιμα
15:01