Αναστέλλεται η απεργία των ταξί την Παρασκευή εξαιτίας της κακοκαιρίας Byron
Πορεία οδηγών ταξί
INTIME NEWSΑναστέλλεται η προγραμματισμένη για αύριο, Παρασκευή (5/12), απεργία των οδηγών ταξί στην Αττική εξαιτίας της κακοκαιρίας Byron.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν την Αττική, το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Αττικής (Σ.Α.Τ.Α.), δείχνοντας για ακόμη μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο και έχοντας ως κύριο μέλημα την απρόσκοπτη μετακίνηση των πολιτών, αναστέλλει την 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που είχε προγραμματιστεί για αύριο».
«Η απόφαση αυτή λαμβάνεται προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ιδίως σε μια ημέρα όπου οι ανάγκες μετακίνησης ενδέχεται να αυξηθούν σημαντικά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Το Σ.Α.Τ.Α. θα επανέλθει με νεότερη ενημέρωση σχετικά με την πορεία των κινητοποιήσεων», καταλήγει.
Το Ιράν θα εξαιρέσει τη Ρωσία από τα τέλη ναυτιλίας στο Ορμούζ, λέει ο πρέσβης του στη Μόσχα
20:24
Μακρόν: «Αν απειληθεί η Ελλάδα από την Τουρκία θα είμαστε εδώ» - Μητσοτάκης: «Στην Κύπρο δράσαμε ως gamechangers»
20:20
LIVEBLOG: Το Ιράν ζήτησε συνάντηση με τις ΗΠΑ, λέει ο Λευκός Οίκος - Στο Πακιστάν Γουίτκοφ και Κούσνερ
20:20
Σαουδική Αραβία: Συνάντηση Ζελένσκι με τον πρίγκιπα διάδοχο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν
20:15