Σάκκαρη για την πρόταση γάμου από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Είμαι ένα πολύ τυχερό κορίτσι»
Η Μαρία Σάκκαρη.
AP PhotoΗ Μαρία Σάκκαρη, μετά το τέλος του αγώνα που έδωσε στο United Cup, ρωτήθηκε για την πρόταση γάμου που δέχθηκε από τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, γιο του πρωθυπουργού.
Η ίδια επέλεξε να απαντήσει με διακριτικότητα, λέγοντας: «Είμαι ένα πολύ τυχερό κορίτσι που έχω έναν σύντροφο που με αγαπάει».
Η πρόταση γάμου
Χθες έγινε γνωστό ότι η Σάκκαρη είπε «ναι» στην πρόταση γάμου από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, με τον οποίο βρίσκεται σε σχέση εδώ και πέντε χρόνια. Το εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων που κοσμεί το αριστερό της χέρι ανήκε στη μητέρα του γαμπρού, Μαρέβα Μητσοτάκη.
Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο πρωθυπουργός, σε καφέ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σχολιάζοντας χαμογελώντας ότι οι γονείς του ζευγαριού ελπίζουν να γίνουν παππούδες και γιαγιάδες το 2027.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έκανε πρόταση γάμου στη Μαρία Σάκκαρη: Το αποκάλυψε ο πρωθυπουργός
Καταδικάστηκε πατέρας που κακοποιούσε τα ανήλικα παιδιά του στη Ρόδο
11:10
Ακρίβεια: Παρεμβάσεις για την οικονομική ανακούφιση των συνεπών οφειλετών και μειώσεις φόρων
11:00
Επιστρέφοντας στο καταφύγιο της μουσικής στα 30
10:51
Οδηγός έκλεψε βαν και παρέσυρε αυτοκίνητα στο Παλαιό Φάληρο – Βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ
10:41