Αλμπαϊράκ: Το καλοκαίρι η πρώτη τουρκική γεώτρηση στη Μεσόγειο
Στην ανακοίνωση ότι αυτό το καλοκαίρι θα γίνει η πρώτη τουρκική γεώτρηση στο Μεσόγειο προέβη ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας Μπεράτ Αλμπαϊράκ.
Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι ο αγωγός TANAP (Τrans Anatolian Natural Gas Pipeline Project), θα μπει σε εφαρμογή στις 12 Ιουνίου.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο (ΚΥΠΕ), ο κ. Αλμπαϊράκ, σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Προύσα, σημείωσε ότι η παράδοση του ΤΑΝΑΡ θα γίνει σε τελετή στην οποία θα συμμετάσχουν ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν, Ιλχάμ Αλιέφ.
Σημειώνεται ότι με τον ΤΑΝΑΡ θα μεταφερθεί το φυσικό αέριο του Αζερμπαϊτζάν στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ομιλία Μητσοτάκη στην παρουσίαση του Εθνικού Μηχανισμού Προστασίας Ζώων σε Καταστροφές
20:05
ΚΟΣΜΟΣ
Τηλεφωνική συνομιλία Ζελένσκι - Τραμπ: «Είχαμε καλές ιδέες για την ειρήνη», λέει ο Ουκρανός πρόεδρος
19:53
ΚΟΣΜΟΣ
Τραμπ: Τις επόμενες δύο με τρεις ώρες η υπογραφή συμφωνίας με το Ιράν
19:43
ΚΟΣΜΟΣ
Αντιδράσεις σκληροπυρηνικών ομάδων στο Ιράν κατά της συμφωνίας με τις ΗΠΑ
19:40
ΕΛΛΑΔΑ