Κίνα: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι από κατολίσθηση
Στους 20 έφτασαν οι νεκροί από την κατολίσθηση που σημειώθηκε στη νοτιοδυτική Κίνα το βράδυ της Τρίτης. Οι Αρχές εντόπισαν ακόμη πέντε πτώματα, όπως μετέδωσε σήμερα κρατικό μέσο ενημέρωσης.
Η κατολίσθηση σημειώθηκε σε χωριό κοντά στην πόλη Λιουπανσούι, 2.300 χιλιόμετρα από το Πεκίνο, στην ορεινή επαρχία Γκουιτζού.
Είκοσι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 25 συνεχίζουν να αγνοούνται μετά την καταστροφή, καθώς χείμαρρος λάσπης έθαψε 23 κατοικίες, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, επικαλούμενο τις τοπικές αρχές.
Προηγούμενος απολογισμός αναφερόταν σε 15 νεκρούς και 30 αγνοούμενους.
Κατολισθήσεις πλήττουν συχνά επαρχιακές και ορεινές περιοχές της Κίνας, ειδικά την περίοδο των βροχών.
Τον Αύγουστο του 2017, τουλάχιστον 30 άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο σε δύο κατολισθήσεις σε διαφορετικές περιοχές στην ίδια φτωχή επαρχία.
Υποχρεωτικό το IRIS σε όλες τις επιχειρήσεις: Διευκρινίσεις για τα όρια συναλλαγών
02:00
Eπιστροφή ενοικίου: Μέχρι πότε υποβάλλεται η τροποποιητική δήλωση από τους ενοικιαστές
01:00
ΔΥΠΑ: Τι πρέπει να γνωρίζετε για την ειδική παροχή προστασίας μητρότητας
00:30
Μελόνι: Η Ευρώπη πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να μην εξαρτάται από άλλους
23:57