ΚΟΣΜΟΣ

Qatar Gate: Η πρώτη συνάντηση της Εύας Καϊλή με την κόρη της στις φυλακές Χάρεν

Qatar Gate: Η πρώτη συνάντηση της Εύας Καϊλή με την κόρη της στις φυλακές Χάρεν
ο χώρος στον οποίο συνάντησε η ευρωβουλευτής, Εύα Καϊλή, την κόρη της, είναι ειδικά διαμορφωμένος για τέτοιες περιστάσεις EUROPEAN UNION / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λεπτομέρειες από την πρώτη συνάντηση της εμπλεκόμενης στο σκάνδαλο Qatar Gate, Εύας Καϊλή με την κόρη της στις φυλακές Χάρεν των Βρυξελλών μεταδίδει η ιταλική εφημερίδα La Repubblica.

Ειδικότερα, στην πρώτη συνάντηση που είχε η Eύα Καϊλή με την κόρη της στις φυλακές Χάρεν όπου κρατείται για εμπλοκή στο Qatar Gate, αναφέρεται με περισσότερες λεπτομέρειες η ιταλική εφημερίδα La Repubblica.

Η κόρη της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου πήγε στις φυλακές όπου κρατείται η μητέρα της με τον παππού της και πατέρα της Εύας Καίλή στις 16:20 το απόγευμα της Παρασκευής (6/1) και αναχώρησαν τρεις ώρες αργότερα στις 19:20.

Ο Αλέξανδρος Καϊλής και η περίπου 2 ετών κόρη της Εύας Καϊλή έφτασαν με ταξί στις φυλακές Χάρεν που βρίσκονται σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από τις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με την πλευρά της Εύας Καϊλή «ήταν χαρούμενη που συνάντησε την κόρη της μετά από έναν μήνα».

«Μητέρα και κόρη έπαιξαν μαζί για περίπου 2 ώρες και 20 λεπτά, το δωμάτιο ήταν ωραίο και δεν θύμιζε σε κάτι φυλακή» πρόσθεταν οι ίδιες πηγές, σύμφωνα με τις οποίες η συνάντηση αυτή στις φυλακές θα επαναληφθεί το επόμενο διάστημα.

Σημειώνεται, ότι ο χώρος στον οποίο συνάντησε η ευρωβουλευτής, Εύα Καϊλή, την κόρη της, είναι ειδικά διαμορφωμένος για τέτοιες περιστάσεις και μοιάζει περισσότερο με σχολική τάξη, παρά με φυλακή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ