ΚΟΣΜΟΣ

Κρυφή κόρη έχει ο Χουάν Κάρλος - Τι αποκαλύπτουν σε νέο βιβλίο Ισπανοί δημοσιογράφοι

Κρυφή κόρη έχει ο Χουάν Κάρλος - Τι αποκαλύπτουν σε νέο βιβλίο Ισπανοί δημοσιογράφοι
Nick Potts /PA via AP

Πατέρας μίας κρυφής κόρης είναι ο Χουάν Κάρλος σύμφωνα με νέο βιβλίο για την ισπανική βασιλική οικογένεια. 

Το όνομά της είναι Αλεχάνδρα γεννήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 70 ή στις αρχές της δεκαετίας του 80, είναι παντρεμένη με ένα παιδί γνωρίζει την αλήθεια για τον πραγματικό της πατέρα, ενώ η μητέρα της είναι αριστοκρατικής καταγωγής.

Συγγραφείς του αποκαλυπτικού βιβλίου που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες είναι δύο δημοσιογράφοι της εφημερίδας El Confidencial, Χοσέ Μαρία Όλμο και Νταβίντ Φερνάντεζ.

Ο ίδιος ο πρώην βασιλιάς που έχει αυτοεξοριστεί στο Αμπού Ντάμπι αρνείται ότι έχει κόρη εκτός γάμου.

Οι δημοσιογράφοι ωστόσο επιμένουν ότι η πληροφορία έχει επιβεβαιωθεί ως αληθής από τρία άτομα, μία πρώην ερωμένη του πρώην βασιλιά της Ισπανίας, ένα μακροχρόνιο φίλο του και έναν από τους πρώην συντρόφους της.

Πρόσωπα κοντά στο βασιλικό περιβάλλον υποστηρίζουν ότι είναι κοινό μυστικό η ύπαρξή της στους κόλπους της οικογένειας.

Οι αποκαλύψεις - βόμβα έρχονται λίγες ημέρες αφότου ο 85χρονος πρώην βασιλιάς έκανε κάποιες δημόσιες εμφανίσεις. Πέρασε μερικές ημέρες στο θέρετρο Sanxenxo της Γαλικίας ενώ παρακολούθησε τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που γίνεται αναφορά σε μια υποτιθέμενη «κρυφή» κόρη του Χουάν Κάρλος.

Μιλώντας παλαιότερα η ειδική σε βασιλικά θέματα Πιλάρ Έιρε έκανε τον ισχυρισμό αυτό μιλώντας στην εκπομπή «Chester In Love».«Πιστεύετε ότι ο Χουάν Κάρλος έχει τρία παιδιά, έτσι δεν είναι; Τον Φελίπε, την Έλενα και την Κριστίνα».

«Απ’ όσο γνωρίζω, ναι» είπε ο παρουσιαστής με εκείνη να δηλώνει με νόημα: «Λοιπόν, ίσως να μην είναι μόνο τρία».

Η πιθανή κόρη του Χουάν Κάρλος σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ

Μετά και τις νέες αποκαλύψεις τα ισπανικά ΜΜΕ άρχισαν να ψάχνουν ποια μπορεί να είναι. Κατέληξαν στην Αλεχάνδρα ντε Ρόχας, κόρη της κόμισας Τσάρο Παλάθιος.

Εκ πρώτης όψεως πολλές λεπτομέρειες ταιριάζουν με τις αποκαλύψεις του νέου βιβλίου. Η Αλεχάνδρα είναι ξανθιά, ψηλή και όμορφη. Έχει εργαστεί στην βιομηχανία της μόδας και έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες εταιρειών.

Οι ισχυρισμοί – βόμβα έρχονται λίγες ημέρες αφότου ο 85χρονος πρώην βασιλιάς έκανε κάποιες δημόσιες εμφανίσεις. Μόλις πρόσφατα πέρασε μερικές ημέρες στο θέρετρο Sanxenxo της Γαλικίας και φέρεται να παρακολούθησε τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Τι συνέβη στο βελγικό παλάτι

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μία βασιλική οικογένεια βρίσκεται αντιμέτωπη με τέτοιες αποκαλύψεις.

Στο Βέλγιο η Ντελφίν Μποέλ μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη κατάφερε να αναγνωριστεί ως κόρη του βασιλιά Αλβέρτου Β΄ με τον οποίο η μητέρα της διατηρούσε σχέση επί 18 χρόνια και ενώ ο μονάρχης ήταν παντρεμένος με την βασίλισσα Πάολα, μητέρα των τριών παιδιών του.
Αυτό σημαίνει ότι απέκτησε τον τίτλο της πριγκίπισσας, πήρε το επώνυμο της βασιλικής οικογένειας και απέκτησε δικαιώματα στην περιουσία του Αλβέρτου, αλλά όχι σε κρατική χορηγία, όπως έχουν τα τρία παιδιά του, ο βασιλιάς Φίλιππος, ο πρίγκιπας Λοράν και η πριγκίπισσα Άστριντ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ