CNNi: Η Αίγυπτος δεν επιτρέπει σε Αμερικανούς υπηκόους να εισέλθουν στη χώρα
Οι αιγυπτιακές αρχές δεν επιτρέπουν σε Αμερικανούς υπηκόους και πολίτες άλλων χωρών να εισέλθουν στην Αίγυπτο μέσω της συνοριακής διέλευσης της Ράφα, επιμένοντας ότι η διέλευση πρέπει επίσης να διευκολύνει την ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα, σύμφωνα με το Alqahera News, ένα τοπικό αιγυπτιακό ειδησεογραφικό κανάλι.
«Οι αιγυπτιακές αρχές απέρριψαν την ιδέα να χρησιμοποιηθεί το πέρασμα της Ράφα μόνο για αλλοδαπούς. Πρόσθεσαν ότι, 'Η θέση της Αιγύπτου είναι ξεκάθαρη' και ότι απαιτεί τη διευκόλυνση της εισόδου και της διέλευσης βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας», ανέφερε το CNNi, επικαλούμενο το Alqahera News.
Αυτό έρχεται αφότου το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ έστειλε οδηγίες στους Παλαιστινίους - Αμερικανούς στη Γάζα λέγοντας ότι η συνοριακή διέλευση της Ράφα «μπορεί να είναι ανοιχτή» το απόγευμα του Σαββάτου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπέρμποκ: «Ο πόλεμος κατά της Χαμάς να διεξαχθεί με σεβασμό στην ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα»
Νετανιάχου σε Ισραηλινούς στρατιώτες: «Το επόμενο στάδιο έρχεται»
21:15
Αυτός είναι ο 45χρονος «δράκος των Εξαρχείων» - 15χρονη μεταξύ των γυναικών που παρενόχλησε (vid)
21:06
«Οι σύμμαχοι θα παράσχουν νέα ενεργειακή βοήθεια στο Κίεβο εντός 10 ημερών», λέει ο Ζελένσκι
20:55
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: Τα πυρηνικά στο «τραπέζι» της Ευρώπης: «Απέναντι στη ρωσική απειλή και την αμερικανική αστάθεια»
20:44