Θρίλερ με τον θάνατο της Σάνι Λουκ που αγνοείτο μετά την επίθεση της Χαμάς στο μουσικό φεστιβάλ
Βρέθηκε σήμερα, Δευτέρα (30/10) η σορός της Γερμανο-ισραηλινής Shani Louk, για την οποία υπήρχαν πληροφορίες ότι είχε απαχθεί ζωντανή κατά την επίθεση της Χαμάς στο μουσικό φεστιβάλ Super Nova στο Reim, σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ.
Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό εάν προηγούμενες πληροφορίες πως η Λουκ κρατούνταν όμηρος στη Γάζα, καθώς και το που βρέθηκε η σορός της.
Σημειώνεται ότι, βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας κατέγραψαν τη Λουκ να βρίσκεται σε ένα όχημα αφού έχει απαχθεί και μεταφέρεται στη Γάζα. Παραμένει άγνωστο εάν τη στιγμή που καταγράφηκε το βίντεο αυτό η άτυχη γυναίκα ήταν ζωντανή.
Όπως μεταδίδει το Jerusalem Post, η μητέρα της Λουκ έμαθε ότι η κόρη της είναι νεκρή την Κυριακή (29/10).
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Γάζα: Ανελέητο σφυροκόπημα από το Ισραήλ - Η Οδύσσεια των αμάχων
ΚΟΣΜΟΣ
Η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία προτρέπει το προσωπικό της να επιδεικνύει «αυξημένη προσοχή»
19:21
ΣΠΟΡ
O ΟΦΗ «πέταξε» έξω την ΑΕΚ από το Κύπελλο - Νίκησε με 1-0 και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά
19:10
ΚΟΣΜΟΣ
Κούρδοι αυτονομιστές επιχείρησαν να περάσουν στο Ιράν και συγκρούστηκαν με τους Φρουρούς της Επανάστασης
19:07
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης για ψηφιακό δικαστικό φάκελο: Εξοικονομούμε χρόνο, περιορίζουμε τη γραφειοκρατία
18:55
ΠΟΛΙΤΙΚΗ