Ένοπλη ληστεία με θύμα την Κιμ Καρντάσιαν
Τον τρόμο έζησε η Κιμ Καρντάσιαν, όταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Παρίσι, μπήκαν δύο άνδρες, ντυμένοι αστυνομικοί και την απειλούσαν με τα όπλα τους.
«Η Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ είναι χτυπημένη στο πρόσωπο, αλλά είναι καλά» δήλωσε ο εκπρόσωπός της.
Η τηλεπερσόνα βρίσκεται στο Παρίσι στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας, μαζί με την μητέρα της Κρις Τζένερ και τις αδελφές της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και Κένταλ Τζένερ.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του CNN, εκπρόσωπος του γαλλικού υπουργείου Εσωτερικών ανέφερε ότι οι ένοπλοι άνδρες απείλησαν με όπλο τον θυρωρό, του πέρασαν χειροπέδες και τον ανάγκασαν να ανοίξει το ιδιωτικό διαμέρισμα στο οποίο έμενε η Καρντάσιαν.
Στη συνέχεια, αφού κλείδωσαν την Κιμ Καρντάσιαν στο μπάνιο, έκλεψαν δύο κινητά τηλέφωνα και κοσμήματα αξίας αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων.
Την ίδια ώρα ο σύζυγός της, Κάνιε Γουέστ έδινε συναυλία στο φεστιβάλ Meadows στη Νέα Υόρκη. Πάνω στη σκηνή ενημερώθηκε για όσα συνέβησαν στη σύζυγό του και αμέσως αποχώρησε κάνοντας λόγο για «έκτακτο οικογενειακό περιστατικό».
Μάλιστα οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ έγραψαν στο twitter ότι «εξαιτίας ενός έκτακτου οικογενειακού περιστατικού, ο Κάνιε Γουέστ αναγκάστηκε να διακόψει τη συναυλία του».
Ο δημοσιογράφος του CNN, Frank Pallotta, παρακολουθούσε τη συναυλία του ράπερ και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter φωτογραφία κατά την αποχώρησή του από τη σκηνή.
Στα «σκαριά» νέα «Ανακαινίζω» και «Νταντάδες της γειτονιάς» - Ποιοι δικαιούνται έως 36.000 ευρώ
01:00
Eορταστικό ωράριο Πάσχα: Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα
00:30
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση Τραμπ για να... τσακίσει το Ιράν - Το «όχι» και οι όροι της Τεχεράνης
23:56
«Χειροπέδες» στους δύο βαρυποινίτες που είχαν δραπετεύσει από τις φυλακές του Βόλου
23:47