Ο Ντόναλντ Τραμπ η κορυφαία αναζήτηση της Google σε 88 χώρες
Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι το πρόσωπο που έχει αναζητηθεί τις περισσότερες φορές στο Google για το 2016.
Ο νεοεκλογής πρόεδρος των ΗΠΑ, σύμφωνα με το TIME, ήταν το τοπ τρεντ, δηλαδή το πρόσωπο που έψαχναν κυρίως οι χρήστες του διαδικτύου, σε 88 χώρες. Ο μεγιστάνας κέρδισε την προσοχή παντού, από την Ινδία και το Μεξικό μέχρι το Βέλγιο.
Άλλοι πολιτικοί που μπήκαν στην λίστα ήταν ο Λούλα ντα Σίλβα, πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας, που έχει εμπλακεί σε σκάνδαλο διαφθοράς και ξεπλύματος χρήματος.
Οι αθλητές ήταν επίσης δημοφιλείς. Η Μαριάνα Παχόν και ο Τζόζεφ Σκούλινγκ κέρδισαν τις περισσότερες αναζητήσεις σε Κολομβία και Σιγκαπούρη, αντίστοιχα.
Από την λίστα δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι celebrity. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο κυριάρχησε στο Μαρόκο, η Τζίτζι Χαντίντ στο Μαυροβούνιο και η Αντζελίνα Ζολί στην Τυνησία.
39 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΑΧΥΠΛΟΟ: Στο 1,5 μίλι από τη Χίο η τραγωδία με τους 15 νεκρούς: Εκτός κινδύνου οι τραυματίες - Ελέγχεται Μαροκινός
11:13
Η Σάρον Όσμπορν «σκέφτεται σοβαρά» να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος του Μπέρμιγχαμ
11:09
Από κακός του Harry Potter... «γούρι» της Πρωτοχρονιάς: Ο Draco Malfoy κατακτά την Κίνα
11:04
Ιαπωνία: Μαύρη τσάντα και ροζ στυλό... Η νέα «τάση» της Σαναέ Τακαΐτσι λίγο πριν τις εκλογές (pic)
11:04