Λαβρόφ: Οι ΗΠΑ δεν θα δράσουν κατά της Β. Κορέας
Η Μόσχα δεν μπορεί να δεχτεί τις «ριψοκίνδυνες πυρηνικές ενέργειες» της Βόρειας Κορέας, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, σημειώνοντας πως οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα αναλάβουν οποιαδήποτε μονομερή δράση κατά της Πιονγκγιάνγκ.
Ο Λαβρόφ απηύθυνε προειδοποίηση να μην υπάρξει αντίδραση από οποιονδήποτε στη συμπεριφορά της Βόρειας Κορέας «που να παραβιάζει το διεθνές δίκαιο».
Ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών είπε ακόμη πως η Ρωσία είναι έτοιμη να αποκαταστήσει τις σχέσεις της με την Ουάσιγκτον και πως θα κρίνει αν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είναι έτοιμος να κάνει το ίδιο από τις δηλώσεις του.
ΚΟΣΜΟΣ
Έντεκα άμαχοι νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο
23:40
ΚΟΣΜΟΣ
Τέσσερις αγνοούμενοι από το πυραυλικό πλήγμα σε επταώροφη πολυκατοικία στη Χάιφα (pics)
23:28
ΕΛΛΑΔΑ
Κατέρρευσε παλιό σπίτι σε πολυσύχναστο σημείο της Χαλκίδας - Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς (vids)
23:16
ΣΠΟΡ
Ολυμπιακός - ΑΕΚ 0-1: «Διπλό» τίτλου για την «Ένωση» - Ακυρώθηκε γκολ των Πειραιωτών στο 98'
23:04
ΚΟΣΜΟΣ