ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση με ντομάτες δέχτηκε η Μέρκελ (pic)

Επίθεση με ντομάτες δέχτηκε η Μέρκελ (pic)
REUTERS/Kai Pfaffenbach/Φωτογραφία αρχείου

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ κατά την επίσκεψή της σε πανεπιστήμιο στην Νυρεμβέργη, στο πλαίσιο των περιοδειών της για τις επικείμενες γερμανικές εκλογές.

Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα, άγνωστοι αποδοκίμασαν και πέταξαν στην ισχυρή κυρία της Γερμανίας, δύο ντομάτες. Μάλιστα η μία την βρήκε στον μηρό.

Η Άνγκελα Μέρκελ, δεν φάνηκε να ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από τον... ντοματοπόλεμο και συνέχισε να προχωρά προσφέροντας μάλιστα στην συνεργάτιδα της Κλαούντια Φον Μπραούχτιτς, ένα χαρτομάντιλο για να σκουπιστεί καθώς και αυτή είχε λερωθεί από την ντομάτα.

Οι γερμανικές αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών ενώ η κα. Μέρκελ εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει μήνυση για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές φορές κατά την διάρκεια της ομιλίας της Άνγκελα Μέρκελ, πολλοί από τους συγκεντρωμένους την αποδοκίμασαν με σφυρίγματα και συνθήματα όπως: «προδότρια των λαών», «υποκρίτρια» και «ψεύτρα».

11111111

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια ομιλία της Μέρκελ διακόπτεται με κραυγές και σφυρίγματα, προερχόμενα κυρίως από οπαδούς του ακροδεξιού ξενοφοβικού κόμματος AfD.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ