Μέτρα για τοξικομανείς και αστέγους παίρνει ο δήμος Αθηναίων - Πώς θα μοιράζονται τα συσσίτια
Μέτρα για τοξικομανείς άστεγους και άτομα που παίρνουν φαγητό από συσσίτια λαμβάνει ο δήμος Αθηναίων.
Για τις ομάδες αυτές των πολιτών δεν θα μπορούσαν να μην προβλεφθούν συγκεκριμένες διαδικασίες με βάση τα έκτακτα μέτρα για την πανδημία του κορωνοϊού.
Έτσι, για να μην υπάρχουν ουρές και συγχρωτισμός στα συσσίτια του δήμου αποφασίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, για όσους συνανθρώπους μας υπάρχουν οι διευθύνσεις τους να τους στέλνει ο Δήμος το καθημερινό τους φαγητό στο σπίτ, ενώ για όλους τους υπαλλήλους θα διανέμεται φαγητό στον κόμβο του δήμου απέναντι από το σταθμό Λαρίσης, όπου όμως ο κάθε ένας θα παίρνει το φαγητό σε σακούλες και θα φεύγει.
Ειδική μέριμνα έχει προβλεφθεί για τους αστέγους καθώς ετοιμάζεται δομή του δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου. Όλοι οι άστεγοι θα εξεταστούν για κορωνοϊο και θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
Επίσης, γίνεται αγώνας ώστε να βρεθεί χώρος στον οποίο θα μεταφέρονται οι τοξικομανείς οι οποίοι κατά βάση βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας όπως στις οδούς Μενάνδρου, Αντωνιάδου και Κάνιγγος.
SPONSORED
Νεκροί τρεις Ινδοί σε αμερικανική επίθεση κατά τάνκερ που φέρεται να παραβίασε τον αποκλεισμό
10:26
Πανελλήνιες 2026: Αυτές είναι οι απαντήσεις στα μαθήματα που εξετάστηκαν σήμερα στα ΕΠΑΛ
10:23
Πανελλήνιες 2026: Αυτά είναι τα θέματα στις Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις των ΕΠΑΛ
10:18
Πανελλήνιες 2026: Αυτά είναι τα θέματα στις Ηλεκτρικές Μηχανές των ΕΠΑΛ
10:16