Μετρό: Κλείνουν οι σταθμοί Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο
Κατεβάζουν ρολά από το μεσημέρι της Τρίτης οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο», έπειτα από εντολή της ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο των δρακόντειων μέτρων που λαμβάνονται στην πρωτεύουσα με αφορμή τις εκδηλώσεις για την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου.
Συγκεκριμένα, στις 3 μετά το μεσημέρι θα κλείσει ο σταθμός " ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ" και στις 4.30 το απόγευμα ο σταθμός "ΣΥΝΤΑΓΜΑ".
Οι συρμοί θα διέρχονται κανονικά αλλά δεν θα πραγματοποιούν στάσεις. Οι σταθμοί θα ανοίξουν κατόπιν εντολής της ΕΛΑΣ.
Σημειώνεται ότι στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης είναι προγραμματισμένο μαθητικό και σπουδαστικό συλλαλητήριο, στα Προπύλαια, ενώ το απόγευμα στον ίδιο χώρο είναι προγραμματισμένες συγκεντρώσεις διαφόρων ομάδων αντιεξουσιαστών, για την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου.
SPONSORED
Ποιο το πρόγραμμα των ειδικών μαθημάτων - Ποια τα εξεταστικά κέντρα
04:00
ΑΣΕΠ 2Κ/2024: Τα αποτελέσματα για τις 478 θέσεις σε φορείς του υπουργείου Υγείας
03:00
Έκτακτη ενίσχυση 150 ευρώ για κάθε παιδί - Πότε και σε ποιους θα καταβληθεί
02:00
Κοινωνικός Τουρισμός για συνταξιούχους: Ποιοι είναι οι 25.000 δικαιούχοι
01:00