ΚΟΣΜΟΣ

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα»: Ο Τζόνσον θέλει να ζήσει με τη σύντροφό του στη Ντάουνινγκ Στριτ

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα»: Ο Τζόνσον θέλει να ζήσει με τη σύντροφό του στη Ντάουνινγκ Στριτ
(AP Photo/Rui Vieira)

Ο Μπόρις Τζόνσον εξακολουθεί να σχεδιάζει να μείνει μαζί με τη σύντροφό του στη Ντάουνινγκ Στριτ -εφόσον κερδίσει στην κούρσα διαδοχής της Μέι-, παρά το περιστατικό που διαδραματίστηκε στο σπίτι του προ ημερών ανάμεσα στον ίδιο και εκείνη, κατά το οποίο εκλήθη και η αστυνομία.

Φίλοι του υποψήφιου για τη διαδοχή της Μέι επισημαίνουν ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει στη σχέση τους μεταξύ τους, αφότου οι γείτονές τους τους άκουσαν να καβγαδίζουν έντονα.

Έκτοτε, κανένας από τους δύο δεν έχει επιστρέψει στο σπίτι, ενώ είναι άγνωστο που βρίσκεται η Symonds.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Telegraph, ο Τζόνσον σκοπεύει ακόμα να παντρευτεί την Carrie Symonds, μόλις οριστικοποιηθεί το διαζύγιο με τη δεύτερη σύζυγό του Marina Wheeler.

Το τελευταίο διάστημα, ακόμα και πριν τον καβγά της περασμένης Παρασκευής, κυκλοφορούσαν διάφορες φήμες ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει, αφού η σχέση τους είχε «βαλτώσει». Μάλιστα, μια πηγή ανέφερε ότι ο Τζόνσον κοιμόταν στον καναπέ. Την Κυριακή, ωστόσο ο Τζόνσον επέμεινε ότι ο καυγάς δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια τυπική διαμάχη μεταξύ δύο συντρόφων.

Αφότου ανακοινώθηκε ο χωρισμός του από την Wheeler τον περασμένο Σεπτέμβρη, ο Τζόνσον έφυγε από το σπίτι τους στο Ίσλινγκτον και μετακόμισε μαζί με την Symonds.

Εάν ο Τζόνσον εξασφαλίσει την εκλογή του ως επικεφαλής των Τόρις και η Symonds μείνει μαζί του, θα γίνει η πρώτη φιλενάδα που θα μετακομίσει στην Ντάουνινγκ Στριτ με έναν ανύπαντρο πρωθυπουργό.

Το σαββατοκύριακο η Symonds άφησε το διαμέρισμά της στο ανατολικό Λονδίνο και έκτοτε «κρύβεται», ενώ σύμφωνα με αναφορές φίλων της, φοβάται να επιστρέψει πίσω, αφότου ανακάλυψε ότι οι γείτονές τους ηχογράφησαν τον καυγά της με τον Τζόνσον, ενώ άγνωστοι τοποθέτησαν αφίσες στο δρόμο κατά του πρώην ΥΠΕΞ.

Πηγή από το φιλικό της περιβάλλον ανέφερε στην κυριακάτικη Mail, ότι η Symonds δεν αισθάνεται ασφαλής για να επιστρέψει εκεί.

Στον Τζόνσον παρασχέθηκε τώρα αστυνομική προστασία για το υπόλοιπο της προεκλογικής του εκστρατείας. Αυτό έγινε λίγο μετά το συμβάν της Παρασκευής με την Symonds. Πηγές τονίζουν, ωστόσο, ότι η προστασία δεν σχετίζεται με το συμβάν, αφού θα δινόταν σε όποιον έφτανε στην τελική αναμέτρηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ