ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η απρόσμενη συνάντηση Τσίπρα – Κυμπουρόπουλου και οι έξι καλλονές αεροσυνοδοί

Η απρόσμενη συνάντηση Τσίπρα – Κυμπουρόπουλου και οι έξι καλλονές αεροσυνοδοί
EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Την απρόσμενη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΤΕ, στο Μέγαρο Μουσικής, το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Αλέξης Τσίπρας, κατευθυνόμενος προς την θέση του είδε τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, ο οποίος εξελέγη πρώτος σε σταυρούς με τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές.

Ειδικότερα, ο κ. Τσίπρας καταφθάνοντας στην αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους, μεταξύ των οποίων και ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, κ. Κυμπουρόπουλος. Αμέσως έσπευσε να τον χαιρετήσει, τείνοντας το χέρι προς το μέρος του.

Ο «γαλάζιος» ευρωβουλευτής σε πρόσφατες δηλώσεις του, έβαλε τέλος στην αντιπαράθεση που είχε ξεσπάσει μεταξύ του ίδιου και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, η οποία είχε εξελιχθεί σε σφοδρή σύγκρουση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πολιτικοί είχαν μια σύντομη συνομιλία.

Ο Αλέξης Τσίπρας όμως δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί και με καλλίγραμμες αεροσυνοδούς που βρίσκονταν στη Γενική Συνέλευση ντυμένες με την χαρακτηριστική στολή. Ο πρωθυπουργός πήρε θέση ανάμεσά τους, μπροστά στις κάμερες με ένα πλατύ χαμόγελο σχηματισμένο στα χείλη του και αφέθηκε στα κλικ των φωτογράφων, με χαρακτηριστική άνεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ