ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγχαρητηρία Σακελλαροπούλου σε Τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο στο Βελιγράδι

Συγχαρητηρία Σακελλαροπούλου σε Τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο στο Βελιγράδι
Με ανάρτηση στο twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνεχάρη τον Μίλτο Τεντόγλου Intime

Με ανάρτηση στο twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνεχάρη τον Μίλτο Τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα εις μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Βελιγράδι.

«Θερμά συγχαρητήρια στον Ολυμπιονίκη μας και πρωταθλητή Ευρώπης Μίλτο Τεντόγλου, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Βελιγράδι. Μια νίκη που δίνει σε όλους μας χαρά και αισιοδοξία!» αναφέρει η κυρία Σακελλαροπούλου.

Υπενθυμίζεται πως την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στο Βελιγράδι κατέκτησε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Μίλτος Τεντόγλου, με επίδοση στα 8,55μ. στο άλμα εις μήκος.

Μετά το πρώτο του άλμα που βγήκε άκυρο για δύο μόλις χιλιοστά, με την τεχνολογία λέιζερ (αν και δεν φαίνεται να πατάει στην βαλβίδα), ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο «ανέβηκε» στα 8,55μ. με το δεύτερο και πέρασε στην πρώτη θέση.

Εξάλλου, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης πραγματοποίησε και νέο πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου στο μήκος ενώ έγινε ο τρίτος Ευρωπαίος όλων των εποχών στο μήκος.

Σημειώνεται ότι στην τελευταία του προσπάθεια, ο Τεντόγλου έκανε άλμα στα 8,51 μέτρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ