ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάντζος για Καϊλή: Την καλούμε να παραδώσει την έδρα

Μάντζος για Καϊλή: Την καλούμε να παραδώσει την έδρα
ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ /EUROKINISSI

Για «μείζον πολιτικό, ηθικό και νομικό ζήτημα» έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μάντζος αναφερόμενος στην Εύα Καϊλή και την υπόθεση διαφθοράς από το Κατάρ στην οποία φέρεται να εμπλέκεται, καλώντας παράλληλα την ευρωβουλευτή να παραδώσει την έδρα της στο κόμμα.

«Ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε αποφασίσει να μην συμπεριληφθεί η κα Καϊλή σε οποιοδήποτε ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Από χθες το επίπεδο αλλάζει, έχουμε ένα μείζον πολιτικό, ηθικό και νομικό πλέον ζήτημα. Ένα ζήτημα αδιαφάνειας, ζήτημα φερόμενης διαφθοράς, ζήτημα πολιτικής ηθικής στο οποίο δεν χωράει ούτε σκιά ούτε καμία ανοχή. Είναι αυτονόητη και αυτόματη η διαγραφή της κας Καιλή , με απόφαση του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη. Καλούμε την κυρία Καϊλή να παραδώσει την έδρα στην παράταξη, με την οποία εξελέγη» δήλωσε ο ίδιος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως στο ΠΑΣΟΚΚΙΝΑΛ δεν υπάρχει καμία ανοχή για τη διαφθορά και την αδιαφάνεια.

«Μόνο στο φως και στο προσκήνιο η πολιτική αντιπαράθεση με τα μεγάλα συμφέροντα. Θα είμαστε άτεγκτοι και ανεπιφύλακτοι σε κάθε ανάλογη υπόθεση» πρόσθεσε ο ίδιος.

Είπε, επίσης, ότι στην περίπτωση της Εύας Καϊλή «δεν υπάρχει predator».

«Ουδέν κινητό βρέθηκε με απόπειρα ίχνους predator» είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας παράλληλα λόγο για «συγκεκριμένες, σημαντικές και αγεφύρωτες αποστάσεις και διαφοροποιήσεις της Εύας Καϊλή από το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, τις θέσεις και τις αξίες που αυτό εκφράζει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ