Qatar Gate: Αύριο η ακρόαση της Εύας Καϊλή - Θα ζητήσει ξανά την αποφυλάκισή της
Ανανεώθηκε:
Μετά από ένα μήνα στη φυλακή των Βρυξελλών, η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύα Καϊλή, έχει ακρόαση στην οποία για ακόμη μία φορά θα ζητήσει αποφυλάκιση με ηλεκτρονικό βραχιολάκι.
Όπως αποκάλυψε ο συνήγορος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, η πελάτισσά του θα δώσει μάχη για να αποδείξει την αθωότητά της, για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο διαφθοράς Qatar Gate.
Την ίδια ώρα ο Αντόνιο Παντσέρι έχει υπογράψει ήδη συμφωνία συνεργασίας με τις βελγικές αρχές προχωρώντας ήδη στις πρώτες αποκαλύψεις.
Τα λεγόμενα του ωστόσο κρίνουν πολλά για τις εξελίξεις, καθώς εάν όσα έχει πει δένουν την υπόθεση, τότε είναι μικρότερες οι πιθανότητες να αλλοιώσει στοιχεία η Εύα Καϊλή.
Στις Βρυξέλλες, το κλίμα είναι βαρύ υπό τη σκιά των αποκαλύψεων Παντσέρι, καθώς κανένας δεν γνωρίζει πώς θα κινηθεί ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Qatar Gate: Συνελήφθη και η λογίστρια του Παντσέρι
Εύα Καϊλή: Σήμερα η ψηφοφορία για την αντικατάστασή της - Νέες αποκαλύψεις για το Qatar Gate
Πότε αναμένεται να πληρωθεί η επόμενη δόση στο επίδομα θέρμανσης - Πώς υπολογίζεται
02:00
Τι καλύπτουν τα voucher του κοινωνικού τουρισμού – Πώς να τα αξιοποιήσετε
01:00
Παραγραφές χρεών στην πενταετία - Ποιους αφορά και τι αλλάζει το 2026
00:30
2026: Ευχές για υγεία, ειρήνη και ευημερία στη σκιά των παγκόσμιων προκλήσεων
00:01