ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τσίπρας ανοίγει το δρόμο της διαγραφής Πολάκη, τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Ο Τσίπρας ανοίγει το δρόμο της διαγραφής Πολάκη, τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας
Με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα τη θέση του Παύλου Πολάκη ως τομεάρχη Διαφάνειας αναλαμβάνει ο Γιάννης Ραγκούσης INTIME NEWS

Το δρόμο της διαγραφής από το ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία του Παύλου Πολάκη ανοίγει ο Αλέξης Τσίπρας.

Την Τρίτη συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο σε διευρυμένη σύνθεση, όπου ο πρόεδρός του θα ζητήσει τη παραπομπή του βουλευτή Χανίων στην Επιτροπή Δεοντολογίας αναφορικώς με τη στάση της «συστηματικής παραβίασης από πλευράς του των κανόνων συλλογικότητας και δημοκρατικής λειτουργίας του κόμματος».

Με απόφαση Τσίπρα, εξάλλου, τη θέση του κ. Πολάκη ως τομεάρχη Διαφάνειας αναλαμβάνει ο Γιάννης Ραγκούσης, ενώ κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος στη θέση του κ. Ραγκούση ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία πάντοτε λειτουργούσε συλλογικώς κι έτσι διαμόρφωνε και διαμορφώνει την πολιτική του.

«Η πολιτική σύγκρουση με το καθεστώς Μητσοτάκη και με όσους το εκπροσωπούν δεν γίνεται με όρους προσωπικής σταυροφορίας, αλλά με σχέδιο, θεσμική σοβαρότητα κι αποφασιστικότητα. Δεν είναι ατομική υπόθεση, αλλά συλλογικό καθήκον και στρατηγική. Ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία θέλει και μπορεί με ενότητα, σοβαρότητα και ψυχραιμία να διασφαλίσει το πρόσωπο και την καθαρότητα της πολιτικής του. Νερό στο μύλο του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του ουδείς δικαιούται να ρίχνει και, μάλιστα, λίγες ημέρες πριν και την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου», υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ