ΣΥΡΙΖΑ: Η επιτροπή έρευνας δεν χαίρει διακομματικής συναίνεσης
Ανανεώθηκε:
«Τα αίτια της τραγωδίας στα Τέμπη δεν θα διερευνηθούν από επιτροπές που ορίζουν οι ελεγχόμενοι», διαμήνυσε ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, σε νέα ανακοίνωσή του το μεσημέρι της Παρασκευής (3/3).
Η αξιωματική αντιπολίτευση υπογραμμίζει πως, η ανακοίνωση των «εκλεκτών» εμπειρογνωμόνων της κυβέρνησης δεν χαίρει καμίας διακομματικής συναίνεσης και δεν μπορεί να θεωρηθεί υπερκομματική επιτροπή.
«Αν η κυβέρνηση ήθελε διακομματική επιτροπή θα μπορούσε να ζητήσει προτάσεις από όλα τα κόμματα. Αυτό που επιθυμεί, όμως, είναι ένα βολικό προεκλογικό πόρισμα που θα επικυρώνει την ετυμηγορία που ήδη έχει βγάλει στο διάγγελμά του ο κ. Μητσοτάκης: Ότι όλα είναι ένα «τραγικό ανθρώπινο λάθος» και «διαχρονικές οι ευθύνες», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος.
Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, προσθέτει πως «τα αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία δεν θα μείνουν στο σκοτάδι και θα διερευνηθούν, όχι από τις επιτροπές που ορίζουν οι ελεγχόμενοι, αλλά από τις αρμόδιες Αρχές».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΑΣΟΚ: «Η επιτροπή για τα Τέμπη δεν είναι υπερκομματική, λογοδοτεί στην κυβέρνηση»
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Συγκροτείται Ειδική Επιτροπή για τα αίτια της τραγωδίας
Παππάς για Τέμπη: Ο ελεγχόμενος δεν μπορεί να ορίζει τον ελεγκτή του
Μαρία Τζελέπη: Πώς το Zero Waste HORECA επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που επενδύουν στη βιωσιμότητα
10:00
Το πρώτο «παθητικό» σχολείο της χώρας στα Τρίκαλα - Tι είναι και πώς διατηρεί σταθερή θερμοκρασία
09:57
Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ: Η μαραθώνια ομιλία Τραμπ: Τα μηνύματα, οι στοχεύσεις και όσα... δεν είπε ο Αμερικανός πρόεδρος
09:55
Shell και METLEN υπέγραψαν εμβληματικό deal για την προμήθεια και εμπορία LNG
09:53