ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Η επιτροπή έρευνας δεν χαίρει διακομματικής συναίνεσης

ΣΥΡΙΖΑ: Η επιτροπή έρευνας δεν χαίρει διακομματικής συναίνεσης
Η αξιωματική αντιπολίτευση υπογραμμίζει πως η ανακοίνωση των εμπειρογνωμόνων της κυβέρνησης δεν χαίρει καμίας διακομματικής συναίνεσης IN TIME / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Τα αίτια της τραγωδίας στα Τέμπη δεν θα διερευνηθούν από επιτροπές που ορίζουν οι ελεγχόμενοι», διαμήνυσε ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχίασε νέα ανακοίνωσή του το μεσημέρι της Παρασκευής (3/3).

Η αξιωματική αντιπολίτευση υπογραμμίζει πως, η ανακοίνωση των «εκλεκτών» εμπειρογνωμόνων της κυβέρνησης δεν χαίρει καμίας διακομματικής συναίνεσης και δεν μπορεί να θεωρηθεί υπερκομματική επιτροπή.

«Αν η κυβέρνηση ήθελε διακομματική επιτροπή θα μπορούσε να ζητήσει προτάσεις από όλα τα κόμματα. Αυτό που επιθυμεί, όμως, είναι ένα βολικό προεκλογικό πόρισμα που θα επικυρώνει την ετυμηγορία που ήδη έχει βγάλει στο διάγγελμά του ο κ. Μητσοτάκης: Ότι όλα είναι ένα «τραγικό ανθρώπινο λάθος» και «διαχρονικές οι ευθύνες», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, προσθέτει πως «τα αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία δεν θα μείνουν στο σκοτάδι και θα διερευνηθούν, όχι από τις επιτροπές που ορίζουν οι ελεγχόμενοι, αλλά από τις αρμόδιες Αρχές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ