ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση Τεμπονέρα για δυαρχία με εκλογή γραμματέα από το συνέδριο
Ουσιαστικώς δυαρχία πρότεινε ο Διονύσης Τεμπονέρας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία το Σάββατο, όπως πληροφορείται το CNN Greece.
Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εισηγήθηκε ο γραμματέας του κόμματος να εκλεγεί από το έκτακτο συνέδριο του Νοεμβρίου κι όχι από την Κεντρική Επιτροπή, όπως είθισται.
Σύμφωνα με το σκεπτικό του, σε μια τέτοια περίπτωση θα έχει αυξημένη νομιμοποίηση στο να προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές στο κόμμα, ενώ θα λειτουργεί κι ως αντίβαρο στον πρόεδρο.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τεμπονέρας έχει ζητήσει ο προσυνεδριακός διάλογος να ξεκινήσει άμεσα, αλλά η εκλογή προέδρου να πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο, μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΡΙΖΑ: Τι είπαν Παππάς - Τσακαλώτος και Τεμπονέρας στο περιθώριο της Κ.Ε.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αχτσιόγλου: Δημιουργική αντιπολίτευση για να επανέλθουμε σε κυβερνητική τροχιά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τσακαλώτος στην Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ: Χρειαζόμαστε και συνέχεια και τομή
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων στην Ρόδο - Νεκρές δύο γυναίκες
16:34
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ για Μητσοτάκη: Επιβεβαίωση της αλαζονείας και της εξουσιαστικής αντίληψης
16:25
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεδριάζει τη Δευτέρα υπό τον πρωθυπουργό το Συμβούλιο Ασφάλειας - Ομιλία στις 20.00 στο «Νιάρχος»
16:13
ΕΛΛΑΔΑ
Θερμή υποδοχή για τον Akyla στο αεροδρόμιο: «Ενιωσα την καρδιά μου γεμάτη από την αγάπη σας»
16:09
ΚΟΣΜΟΣ