Βορίδης από Κρήτη: Η ΝΔ θα βγει ενωμένη και πιο ισχυρή
Μήνυμα υπέρ της ενότητας του κυβερνώντος κόμματος εξέπεμψε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, σε εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, στις Αρχάνες.
Όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Επικρατείας, «ολόκληρη η Κρήτη στις τελευταίες εθνικές εκλογές έγινε "μπλε". Είναι κάτι που χρωστάμε στον αγώνα κυρίως των Νεοδημοκρατών, των συναδέλφων στην Κρήτη, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά μια σειρά από ζητήματα. Αυτό αναγνωρίστηκε από τον κόσμο».
Και, στο «δια ταύτα», «όσοι περιμένουν ότι η παράταξη θα διαιρεθεί, κάνουν λάθος. Η παράταξη θα βγει ενωμένη, ακόμα πιο ισχυρή, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη», υπογραμμίζει κλείνοντας ο Μ. Βορίδης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βορίδης για ομόφυλα ζευγάρια: Υπάρχει θέμα συνταγματικότητας στο νομοσχέδιο
Ομόφυλα ζευγάρια: Ο διάλογος Μητσοτάκη - Βορίδη στο Υπουργικό Συμβούλιο
Ομόφυλα ζευγάρια: Με φαστ τρακ διαδικασίες το νομοσχέδιο - Το παρασκήνιο με Βορίδη
SPONSORED
Πρόγραμμα «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»: Ποιοι θα πάρουν επιδότηση έως και 95%
04:00
ΑΣΕΠ: Πότε σταματούν οι αιτήσεις για την κατάταξη υποψήφιων εκπαιδευτικών
03:00
Πρόγραμμα «e-Astypalea» - Παράταση των αιτήσεων μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου
02:00
Πότε θα καταβληθεί το Επίδομα παιδιού - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
01:00