Κασσελάκης με αιχμές για Μητσοτάκη: Δεκάδες καλοί οικογενειάρχες δεν μπορούν να πάνε στη δικαιοσύνη
«Η ευαισθησία των πολιτικών αποκτά σημασία όταν μπορεί να αγκαλιάσει τις άλλες οικογένειες, αυτές που δεν έχουν ισχύ και διασυνδέσεις, αλλά παλεύουν μόνες τους καθημερινά απέναντι στην αναλγησία πολιτικών που η ευαισθησία τους εξαντλείται στα του οίκου τους».
Τα παραπάνω γράφει ο Στέφανος Κασσελάκης στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχολιάζοντας τη δημόσια στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει αιχμηρά πως είναι σημαντικό το να συμπαραστέκεται ένας καλός οικογενειάρχης στη σύζυγό του που πάει στη δικαιοσύνη, «δηλαδή εκεί που δυστυχώς δεν μπορούν να πάνε τον Κώστα Αχ. Καραμανλή οι δεκάδες καλοί οικογενειάρχες που έχασαν τους ανθρώπους τους στα Τέμπη, επειδή ακριβώς τους το απαγορεύει ο οικογενειάρχης πρωθυπουργός».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στα «κόκκινα» η αντιπαράθεση κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη και επίθεση στην οικογένεια Μητσοτάκη
Mητσοτάκης: Αφήστε την οικογένειά μου εκτός πολιτικής σύγκρουσης
ΒΟΑΚ: Νέοι «συμπαίκτες» της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, οι METLEN και Aktor - Τα πολλαπλά κέρδη μιας τριπλής συμφωνία
07:33
«Αλλάξτε τα βιβλία»: Ο πλανήτης Δίας είναι μικρότερος και πιο επίπεδος απ’ ό,τι πιστεύαμε
07:25
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ δίνει εντολή στους Αμερικανούς να εγκαταλείψουν το Ιράν
07:20
Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν ταχύπλοο στον Ειρηνικό: Μετέφερε ναρκωτικά, λέει ο στρατός - Δύο νεκροί (vid)
07:09