ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αμύθητα πλούτη, τίγρεις & Top Gun: ποιός είναι ο πρίγκιπας του Μπρουνέι που αποθεώνει το Instagram

Αμύθητα πλούτη, τίγρεις & Top Gun: ποιός είναι ο πρίγκιπας του Μπρουνέι που αποθεώνει το Instagram

Τώρα που ο πρίγκιπας Χάρι αποτραβιέται από τη λέσχη των single γαλαζοαίματων η επόμενη γενιά τον αντικαθιστά με αθλητικά ιδεώδη και αμύθητα πλούτη. Ο περιζήτητος πρίγκιπας Άμπντουλ Μάτιν (Abdul Mateen) του Μπρουνέι είναι ο νέος γόνος βασιλικής οικογένειας που προκαλεί αίσθηση στο Instagram και μετρά 715k+ ακόλουθους για ευνόητους λόγους.

Ένας από τους πέντε γιους και τις επτά κόρες του ηγέτη του Μπρουνέι, του σουλτάνου Χασανάλ Μπολκιάχ (Hassanal Bolkiah), ο Άμπντουλ Μάτιν των 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων ζει όπως ακριβώς του επιτρέπει το κοινωνικό status και τα αποθέματα πλούτου του. Παίζει πόλο, πιλοτάρει ιδιωτικά αεροσκάφη και φαίνεται να περνάει πολύ χρόνο σε εκπληκτικές παραλίες ή αγκαλιάζοντας άγρια ζώα.

Ωστόσο, όταν το περιοδικό GQ της Ταϊλάνδης είχε φιλοξενήσει συνέντευξη με τον πρίγκιπα σε ηλικία 24 ετών, τον χαρακτήριζε "προσγειωμένο άνθρωπο, ο οποίος δεν επιθυμεί να καμαρώνει για τα πλούτη της οικογένειάς του και ενδιαφέρεται περισσότερο για την απλή ζωή, τον χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους και τις άλλες ευγενείς δραστηριότητές του".

"Έχω μια πολύ μεγάλη οικογένεια, αλλά είμαι πιο κοντά στον μεγαλύτερο αδελφό μου και στις δύο αδελφές μου" είχε αναφέρει στη συνέντευξη του στο GQ. "Κάνουμε τα πάντα μαζί, μεγαλώνουμε μαζί και ζούμε μαζί" ανέφερε.

Όταν δεν ασκεί τα βασιλικά ή θρησκευτικά του καθήκοντα, όπως υποστηρίζει είναι "ένας απλός τύπος" που του αρέσει να περνά χρόνο με τους στενούς του φίλους, να χαλαρώνει και να βλέπει ταινίες.

"Φυσικά, το μόνο που θέλω να κάνω με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ... είναι να δείξω πόσο όμορφο είναι το Μπρουνέι και ποια είναι τα πάθη μου" είπε στο GQ. "Το Μπρουνέι μπορεί να είναι μια μικρή χώρα, αλλά είναι μια πανέμορφη χώρα με πολλά πράγματα να κάνεις κατά τη διάρκεια της ημέρας" πρόσθεσε.

Ποιός είναι ο 26χρονος πρίγκιπας Μάτιν

Ο έκτος κατά σειρά διάδοχος του θρόνου στο Σουλτανάτο του Μπρουνέι, χώρας στη νοτιοανατολική Ασία, στο νησί Βόρνεο που περιβάλλεται από τη Μαλαισία και Θάλασσα της Νότιας Κίνας είναι φανατικός των σπορ, πρώην παίχτης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μπρουνέι AM Gunners, επαγγελματίας στο πόλο και δεινός δύτης με πιστοποίηση PADI. Μάλιστα, εκπροσώπησε τη χώρα του στους Αγώνες Πόλο Νοτιοανατολικής Ασίας που διεξήχθησαν φέτος στη Μαλαισία.

Στον λογαριασμό του στο Instagram o γαλαζοαίματος εργένης συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες του να αθλείται, να κάνει κολύμπι, κωπηλασία, πυγμαχία, ή και σκι.

Είναι οπαδός της Manchester United και το είδωλό του είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Μετά την αποφοίτησή του από την Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία του Sandhurst με τον βαθμό του ανθυπολοχαγού στο 2011, απέκτησε μεταπτυχιακό στη Διεθνή Διπλωματία από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου το 2016.

Είναι όμως και πολύ δραστήριος σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και δημοσιεύει πολλές φωτογραφίες με παιδιά, οι οποίες πυροδοτούν κολακευτικά σχόλια από κυρίες σε όλο τον κόσμο.

Φοράει πολύ ακριβά ρολόγια, είναι περιτριγυρισμένος από πολυτελή αυτοκίνητα και συχνά φωτογραφίζεται με μικρές τίγρεις και μάλιστα φέρεται να αυτοαποκαλείται "πατέρας των τίγρεων".

Φαίνεται πως ταξιδεύει αρκετά και ότι προτιμά τις κρουαζιέρες στη Μεσόγειο ή τις εξερευνήσεις στην έρημο.

Δεν υστερεί ούτε στη μουσική. Έπαιζε ντραμς και τώρα παίζει κιθάρα.

Εκπροσωπεί τον πατέρα του σε όλο τον κόσμο, παρακολουθεί στρατιωτικές τελετές φορώντας στολή, ή εμφανίζεται με κοστούμι σε εκδηλώσεις του κράτους.

10655014 219018281795612 1503952516 n

ΔΗΜΟΦΙΛΗ