ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Lady Gaga: Ο άντρας που πρόσεχε τα σκυλιά της είναι πλέον άστεγος και πένητας

Lady Gaga: Ο άντρας που πρόσεχε τα σκυλιά της είναι πλέον άστεγος και πένητας
ΑΡ Photo

H Lady Gaga βρίσκεται στο επίκεντρο σφοδρής κριτικής, κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς κατηγορείται ότι αδιαφόρησε για τον άνδρα που τραυματίστηκε κατά την απόπειρα απαγωγής των σκύλων της στο Λος Άντζελες, τον περασμένο Φεβρουάριο, με συνέπεια εκείνος να βρίσκεται πλέον κυριολεκτικά στο δρόμο.

Ο Ράιαν Φίσερ είναι ο άνθρωπος που έβγαζε βόλτα τα αγαπημένα σκυλάκια της Lady Gaga, Κότζι και Γκουστάβ. Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Φίσερ βρέθηκε αντιμέτωπος με αγνώστους, οι οποίοι άνοιξαν πυρ και τον τραυμάτισαν σοβαρά στην προσπάθειά τους να απαγάγουν τα γαλλικά μπουλντόγκ της τραγουδίστριας.

Οι δύο σκύλοι βρέθηκαν λίγες μέρες αργότερα, σώοι. Ο Φίσερ όμως, χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μέρες, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά, όπως φαίνεται και σε φωτογραφίες του από το νοσοκομείο εκείνη την περίοδο.

Σήμερα, ο Φίσερ λέει ότι είναι άστεγος, έχοντας δαπανήσει όλες του τις οικονομίες στη νοσηλεία του και ζητά τη βοήθεια της κοινότητας του διαδικτύου. Ζητά, συγκεκριμένα, να τον βοηθήσουν να πάρει ένα τροχόσπιτο προκειμένου να έχει κάπου να μείνει. Όπως είναι εύλογο, χιλιάδες χρήστες αντέδρασαν, λέγοντας ότι είναι υποχρέωση της τραγουδίστριας να τον βοηθήσει.

«Κάποιες φορές ένιωσα εγκαταλελειμμένος και αβοήθητος. Βίωσα στιγμές κατάθλιψης και αυτολύπησης», γράφει ο άνδρας που πριν από έξι μήνες δέχτηκε τα πυρά των ανθρώπων που ήθελαν να απαγάγουν τους σκύλους της Lady Gaga.

«Έχω έναν ξεκάθαρο στόχο, αλλά βρίσκομαι ενώπιον μιας επίσης ξεκάθαρης δυσκολίας. Χωρίς όχημα, διαμέρισμα, έχοντας ξεμείνει από οικονομίες και επιβιώνοντας από δωρεές γενναιόδωρων αγαπημένων, ζητώ ταπεινά τη βοήθειά σας», εξηγεί στη σελίδα του Go Fund Me την οποία και ανάρτησε την περασμένη Τρίτη.

Μαζί με τον διαδικτυακό έρανο, ο Φίσερ ανάρτησε και ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζει σκηνές από τον σοβαρό του τραυματισμό, αλλά και το τροχόσπιτο που σκοπεύει να αγοράσει εάν και όταν συγκεντρώσει τα χρήματα που χρειάζεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ