ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Ριάνα για την εγκυμοσύνη της: «Καιρός να επαναπροσδιορίσουμε τι είναι "αξιοπρεπές" για μια έγκυο»

Η Ριάνα για την εγκυμοσύνη της: «Καιρός να επαναπροσδιορίσουμε τι είναι "αξιοπρεπές" για μια έγκυο»
Instagram/Vogue

Η Ριάνα ετοιμάζεται να γεννήσει, αυτό όμως δεν την εμποδίζει καθόλου να φωτογραφηθεί στη Vogue και να μιλήσει για όλα τα εκπληκτικά πράγματα που της συμβαίνουν αυτήν την εποχή.

«Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, είπα στον εαυτό μου ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αγοράσω ρούχα εγκυμοσύνης. Συγγνώμη, αλλά έχει τόση πλάκα πλέον να διαλέγω ρούχα για να ντυθώ. Δεν θα αφήσω αυτό το κομμάτι του εαυτού μου να εξαφανιστεί, μόνο και μόνο επειδή το σώμα μου αλλάζει», είπε, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις «τολμηρές» ενδυματολογικές της επιλογές.

https://www.instagram.com/p/CcQASuZOMV9

«Το σώμα μου κάνει απίστευτα πράγματα αυτή τη στιγμή και δεν πρόκειται να ντραπώ για αυτό. Είναι μία περίοδος που κανονικά, θα έπρεπε να τη γιορτάζω. Γιατί να κρύψει κάποια την εγκυμοσύνη της;», αναρωτήθηκε.

«Τι είναι "αξιοπρεπές" για της έγκυες γυναίκες;»

«Ελπίζω να καταφέρουμε να επαναπροσδιορίσουμε το τι θεωρείται "αξιοπρεπές" για τις έγκυες γυναίκες», συμπλήρωσε.

https://www.instagram.com/p/CcQBg-UOIU4

Μιλώντας για τον πατέρα του παιδιού της, ASAP Rocky, με τον οποίο αν και ξεκίνησαν ως φίλοι, κατέληξαν ζευγάρι, η Ριάνα είπε: «Οι άνθρωποι δεν βγαίνουν εύκολα από το friendzone μου. Σίγουρα μου πήρε χρόνο να ξεπεράσω το πόσο καλά τον ξέρω και με ξέρει, γιατί ξέρουμε επίσης, σε τι μπελάδες μπορεί να βάλει ο ένας τον άλλο».

Για το μωρό είπε ότι δεν σχεδίαζαν να κάνουν οικογένεια, αλλά ούτε το απέφυγαν: «Απλά διασκεδάζαμε, δεν ήξερα καν πότε έχω ωορρηξία ή κάτι τέτοιο. Και μετά, απλά το είδαμε στο τεστ. Δεν έχασα καθόλου χρόνο, τον φώναξα και του το έδειξα. Το επόμενο πρωί ήμουν στο ιατρείο και τότε, ξεκίνησε το ταξίδι μας».

Η ίδια θεωρούσε ότι πρώτα θα παντρευτεί κι αργότερα θα αποκτήσει παιδί, όμως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. «Δεν θα αφήσω τα κολλήματά μου να σταθούν εμπόδιο στο αν θα γίνω μητέρα», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ