ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«The Crown», σεζόν 5: Ένας οίκος διασπάται - Οι νέες φωτογραφίες, οι καινούργιοι πρωταγωνιστές

«The Crown», σεζόν 5: Ένας οίκος διασπάται - Οι νέες φωτογραφίες, οι καινούργιοι πρωταγωνιστές
Netflix

Μετρώντας μέρες πλέον για την πρεμιέρα της 5ης σεζόν του «The Crown», το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες νέες φωτογραφίες από τη σειρά και το νέο καστ που μπαίνει στους ρόλους της βασιλικής οικογένειας και άλλων πολιτικών προσωπικοτήτων της Μεγάλης Βρετανίας.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε την Ιμέλντα Στόντον, στο ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ, τον Τζόναθαν Πράις στο ρόλο του Πρίγκιπα Φίλιππου, τον Ντόμινικ Γουέστ στο ρόλο του Πρίγκιπα Καρόλου, την Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι στον ρόλο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, τη Λέσλι Μάνβιλ στον ρόλο της Πριγκίπισσας Μαργαρίτας, τον Τζόνι Λι Μίλερ στο ρόλο του Τζον Μέιτζορ και την Ολίβια Γουίλιαμς στο ρόλο της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Ιμέλντα Στόντον και Τζόναθαν Πράις @Netflix

Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι @Netflix

Λέσλι Μάνβιλ @Netflix

Τζόνι Λι Μίλερ @Netflix

Η παραγωγή της έκτης και τελευταίας σεζόν του «The Crown» σταμάτησε μετά το θάνατο της Ελισάβετ. Ο δημιουργός της σειράς Πίτερ Μόργκαν είχε δηλώσει: «Το “The Crown” είναι ένα γράμμα αγάπης προς αυτήν και δεν έχω να προσθέσω τίποτα προς το παρόν, μόνο σιωπή και σεβασμό».

Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι η παραγωγή έχει αρχίσει ξανά, με πιθανή ημερομηνία προβολής τον Νοέμβριο του 2023.

Η πέμπτη σεζόν του «The Crown» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 9 Νοεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ