ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Martha Stewart γίνεται το γηραιότερο μοντέλο για το Sports Illustrated

Η Martha Stewart γίνεται το γηραιότερο μοντέλο για το Sports Illustrated
Η καριέρα της Stewart ξεκίνησε ως μοντέλο σε ηλικία 15 ετών, πριν δουλέψει ως χρηματίστρια στη Wall Street και αργότερα ξεκινήσει μια επιχείρηση catering, η οποία εξελίχθηκε σε εταιρεία lifestyle media. AP Photo/Diane Bondareff

Η Martha Stewart είναι μεταξύ των μοντέλων με μαγιό για το τεύχος του Sports Illustrated Swimsuit 2023.

Η lifestyle επιχειρηματίας, στα 81 της, είναι το γηραιότερο μοντέλο με μαγιό που έχει παρουσιάσει το περιοδικό, αποκαλώντας το γεγονός «ιστορικό».

«Μου άρεσε πολύ αυτή η φωτογράφιση», είπε η Stewart στην εκπομπή «Today» της Δευτέρας.

Η Martha Stewart ταξίδεψε στη Δομινικανή Δημοκρατία για το γύρισμα και εμφανίζεται συνολικά σε δέκα φωτογραφίες.

"Όταν άκουσα ότι επρόκειτο να είμαι στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit, σκέφτηκα, "Ω, αυτό είναι πολύ καλό, θα γίνω το γηραιότερο άτομο που μπήκε ποτέ σε ένα εξώφυλλο του Sports Illustrated", είπε η Stewart, προσθέτοντας, «Και δεν σκέφτομαι πολύ την ηλικία μου, αλλά νομίζω ότι αυτό που κάναμε είναι κάπως πρωτοποριακό.

Σε ένα tweet, το Sports Illustrated αποκάλεσε το εξώφυλλο «επικό».

«Όταν είπαμε ότι αυτή η χρονιά θα ήταν επική, το εννοούσαμε», έγραψε στο Twitter το περιοδικό.

Η καριέρα της Stewart ξεκίνησε ως μοντέλο σε ηλικία 15 ετών, πριν δουλέψει ως χρηματίστρια στη Wall Street και αργότερα ξεκινήσει μια επιχείρηση catering, η οποία εξελίχθηκε σε εταιρεία lifestyle media.

Το πιο πρόσφατο μόντελινγκ της Martha Stewart με selfies στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κερδίσει πολλούς οπαδούς, ιδιαίτερα μια εικόνα που μοιράστηκε για τον εαυτό της σε μια πισίνα το 2020.

Martha Stewart lands ‘historic’ Sports Illustrated Swimsuit cover

ΔΗΜΟΦΙΛΗ